Hoppa till innehållet
Mobilt Pallställ Fryslager

Mobile reoler

Når du vil utnytte lagringsplassen maksimalt, bør du kanskje vurdere et mobilt system.Her pakkes reolene tett, truckgangene minimeres og fylles med nye lagringsplasser. Et system som er perfekt for deg som trenger sikker lagringstetthet, for eksempel når det gjelder dekklager, arkiv, kjøle- og fryselager, men også ved oppbevaring i grenreoler og pallereoler.

Utnytt opptil 90 prosent mer av lagringsarealet!

Lagerløsningene til BLS er alle designet slik at de enkelt skal kunne tilpasses ditt lagringsbehov. Av ulike grunner trenger man noen ganger ekstra lagringsplass i de eksisterende lokalene – og det er da våre mobile systemer kommer til sin rett. Med et mobilt system utnyttes arealet maksimalt – ja, faktisk opptil 90 prosent mer! Hvordan er det mulig, tenker du? Svaret er enkelt. Det mobile systemet minimerer antallet truckganger, og de flyttbare reolene pakkes tett.

Fordeler med mobile reoler fra BLS

 • Antallet truckganger minimeres og gjøres om til lagerplass
 • Lagringsplassen vokser ved at reolene pakkes tett
 • Vognene/reolene styres via en fjernkontroll på trucken eller med et enkelt knappetrykk
 • Du kan velge om du vil ha manuell eller elektronisk styring
 • Høy sikkerhet
 • Kan tilpasses ulike oppbevaringsmetoder.
 • Utmerket løsning ved behov for høy lagringstetthet, men også for grenreoler og pallereoler der man ønsker en plassbesparende løsning.
Närbild Däck I Däckställ

Utforsk vårt fleksible utvalg av mobile lagringssystemer

Våre mobile systemer kan tilpasses med ulike typer av lagerinnredning for å møte et bredt spekter av behov. Fra pallereoler til dekkreoler, tilbyr vi skreddersydde løsninger som maksimerer lagringskapasiteten og effektiviserer lagerflyten. Ved å minimere truckkjøring og tilby ulike styringsalternativer, streber vi etter å skape trygge og effektive arbeidsmiljøer. Oppdag vårt utvalg av mobile pallereoler og mobile dekkreoler for å optimalisere din lagerhåndtering i dag.

Fryslager

En mobil løsning krever planlegging

En mobil løsning er plassbesparende, men krever nøye planlegging. Reolene (de mobile vognene) beveger seg på skinner. Tenk derfor på følgende:

 1. Under nybygging er det best å involvere oss i en tidlig fase, helst under planleggingen og utformingen av lageret, for at skinnene skal kunne støpes ned i betongplaten.
 2. Når det gjelder eksisterende lokaler, må vi frese skinnene ned i betongplaten, noe som kan medføre tømming av området der skinnene skal plasseres.

Men ingen grunn til bekymring. Vi har laget mange mobile løsninger og tar deg trygt gjennom hele prosessen. Ring oss gjerne hvis du lurer på noe.

Sensor Mobilt System

De mobile systemene til BLS holder høyt sikkerhetsnivå

Vi i BLS er med og bygger sikre arbeidsplasser, og de mobile systemene er intet unntak.

 • Systemet drives med lyssensorer som registrerer når personell kjører inn og ut av systemet 
 • Det er fotoceller under vognene, foran på vognene og der det kreves
 • Når vognene kjøres, avgis det lydsignaler
 • Systemet kan kjøres manuelt eller ved hjelp av fjernkontroll i truck

Vanlige spørsmål om mobile reoler

Hva er det viktig å tenke på ved kjøp av mobile enheter?

Fordi de mobile vognene går på skinner, er det monteringen av skinnene som utgjør den største forskjellen fra våre andre løsninger. Hvordan skinnene monteres, kommer an på om det er et nybygg eller en allerede eksisterende lagerbygning. Hvis lageret skal bygges, kan man montere skinnene samtidig som man støper gulvet. Hvis det er en eksisterende lagerbygning, må betongplaten være minst 150–200 mm for at skinnene skal kunne monteres. Dette gjør man ved å frese i gulvet.

Plock

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Les mer om BLS
Stort Lager

Signert BLS – våre caser

Finnes det en bedre følelse enn den du får når kunden er superfornøyd med løsningen du har levert? Nei, ikke om du spør oss. Vi er utrolig stolte over de fantastiske kundesamarbeidene som har resultert i lagerløsninger signert av oss i BLS. Vi har samlet noen av dem for at du kanskje skal bli inspirert, men også for å vise bredden av virksomheter vi har privilegiet av å jobbe med.

Ta en titt på våre tidligere leveranser

Ønsker du å skape en løsning ved hjelp av mobile systemer?

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg