Hoppa till innehållet
BLS Mickes Bildelar 220512 0271

Småvarereoler

Er du på jakt etter en måte å håndtere plukklageret på? Vi i BLS tilbyr ulike systemer alt etter hvilket behov du har. Handler det om å organisere og kategorisere? Vil du håndtere smådeler? Er plukkeffektivitet viktig? Uansett hvilket behov du har, er systemene våre både fleksible og skalerbare.

Alt for ditt plukklager

Hos BLS finner du svenskproduserte småvarereoler og lagerhyller. Har du en pallereol fra oss? Visste du at du kan forvandle pallereolen slik at du kan bruke den til oppbevaring av plukkvarer i esker – både med og uten rullebaner? Se våre smarte oppbevaringsløsninger for småvarer.

Lagerhyllor

Lagerhyller

Hvis du er på jakt etter en praktisk måte å organisere og håndtere en rekke ulike produkter og artikler på, er våre småvarereoler og lagerhyller åpenbare valg. Lagerhyllen er designet for optimal lagring av småvarer og fungerer utmerket som plukklager.

Les mer om våre lagerhyller
Lagerhall Med Palllsystem Och Pallar

Gjør om pallereolen til en småvarereol

Hvis du allerede har en pallereol fra BLS, kan du innrede den med hyller. Med hyller på plass kan du for eksempel bruke de nedre nivåene som plukkhyller og de øvre til oppbevaring av artikler på pall.

Se vårt store utvalg av tilbehør

Lagerløsninger for plukklager

La oss i BLS optimalisere ditt plukklager

Ønsker du hjelp til å optimalisere og effektivisere lageret? Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Vi ser utfordringer som muligheter og er gode på å lage behovstilpassede småvarereoler. Sammen utarbeider vi en lagerløsning som utnytter lagerarealet maksimalt uten å gå på akkord med sikkerheten. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

 

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Finn ut mer om hvordan BLS jobber
Plock

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Dette er BLS

Skal vi lage en effektiv løsning for ditt plukklager?

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg