Hoppa till innehållet
Truck Lastar Pallar På Entresol Med Lagerhyllor Under

Mesanin & Mezzanine

Når du har begrenset gulvplass, men trenger mer lagerplass, er mesaninen en utmerket løsning. Fra fabrikken i Småland har vi levert mange skreddersydde mesaninløsninger i årenes løp. Du har et behov – vi dekker det. Så enkelt er det.

Dårlig med gulvplass? Tenk mesanin!

En mesanin gir deg verdifull lagerplass som ikke påvirker det eksisterende gulvarealet. Ved å tenke smart og bygge i høyden får du ikke bare mer oppbevaringsplass, men også et rom med karakter og god oversikt.

BLS Mickes Bildelar 220512 0357

Fordeler med mesanin

Trenger du å øke lagringskapasiteten uten å bruke eksisterende gulvareal? Bygg i høyden! BLS gir deg mulighet til å bygge hyllesystemer i to etasjer med en mesanin som mellometasje. Mesaninen gir deg god oversikt og danner et atskilt område som for eksempel kan fungere som en ekstra arbeidsplass, eller hvorfor ikke et område for fristabling av varer. Vi hjelper deg selvfølgelig med å sikre mesaninen med rekkverk og beskyttelsesanordninger for at arbeidsplassen skal være trygg.

Nysgjerrig på hvordan en mesanin kan gi lokalet et løft?

Med en mesanin gir du lokalet ekstra lagerplass. Men det trenger jo ikke brukes til oppbevaring – det kan bli et kontor eller et møterom der rekkverket er i glass. Fortell oss hvilke behov du har, så avtaler vi et tidspunkt for et møte. Sammen finner vi en løsning der ditt behov står i fokus. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Skreddersydde mesaniner signert BLS

BLS 211021 222

BLS er med deg fra første dag

Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Finn ut mer om hvordan BLS jobber
Besiktning

Serviceavtale inkl. reolkontroll

Vil du være sikker på at BLS-reolen leverer på beste og sikreste måte? Da kan du inngå en serviceavtale! Årlig inspeksjon og vedlikehold av reolen inngår i avtalen. Hvis noe skulle trenge justering, vil du bli informert om dette gjennom den medfølgende tiltaksplanen. Når vi har satt inn eventuelle tiltak, kan du lene deg tilbake i trygg forvissning om at reolen vil holde samme høye sikkerhetsnivå i et år til.

Les mer om serviceavtalen til BLS

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

Har du spørsmål og tanker, eller ønsker du kanskje bare å si hei? Uansett hva det måtte være, lover vi å gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.

Vanlige spørsmål om mesaniner

Hvilken belastning tåler et mesaningulv?

Mesaningulvets belastningskapasitet tilpasses kundens ønsker og mesaninens utforming

Trenger man byggetillatelse for å bygge en mesanin?

En mesanin klassifiseres som en frittbærende lagerinnredning ved at den ikke påvirker den eksisterende bygningen eller konstruksjonen, og den krever derfor ingen byggetillatelse. Av brannsikkerhetsårsaker kan det imidlertid kreves en byggemelding i noen tilfeller. Ta kontakt med forsikringsselskapet for å finne ut hvilke brannsikkerhetsregler som gjelder i dine lokaler.

Hvordan monteres mesaninen?

Vår mesanin settes opp med galvanisert profilert lettbjelke og firkantsøyler som skrus sammen med bolter. Alle materialer leveres i ferdige lengder som monteres på stedet.

Hvor lang er leveringstiden?

Etter godkjent ordrebekreftelse er leveringstiden ca. 6 arbeidsuker.

Hvilke farger kan mesaninen leveres i?

Standardfargene for mesaninen er RAL 7016 antrasittgrå på søyler, rekkverk og port. Bjelkene er galvanisert. Vi kan også tilpasse fargen etter ønske.

Er mesaninene sertifiserte?

Vår mesanin er CE-sertifisert i henhold til EU-standard.