Hoppa till innehållet
Däckställ

Dekkoppbevaring

Vi i BLS er gode på å utarbeide sikre og effektive løsninger for profesjonell dekkoppbevaring. Vi tilbyr dekkreoler som passer både for storskala dekkoppbevaring og behovet til det lille bilverkstedet. Trenger du dekktruck? Det har vi også!

Hvilken type dekkoppbevaring passer for deg?

Avhengig av virksomhetens art finnes det ulike oppbevaringssystemer for dekk. Snakker vi om store mengder dekk? Da er det trolig best med liggende dekkoppbevaring. Har du lav takhøyde og et moderat lagringsbehov? Ta en titt på våre stående dekkreoler. Vi i BLS tilbyr dessuten dekktrucker og mobile systemer for å maksimere lagringsplassen.

Däckställ

Liggende dekkoppbevaring

Når du skal oppbevare store mengder dekk, vinner du mye på å oppbevare dekkene liggende i dekkreolen. Dekkene ligger i sett på 4, og med en dekktruck håndterer du jobben raskt, enkelt og trygt.  

Les mer om BLS liggende dekkoppbevaring
BLS 191202 019 Web

Stående dekkoppbevaring

Har du et mindre oppbevaringsbehov eller lav takhøyde, passer det best å oppbevare dekkene stående. De stående dekkreolene danner grunnlaget for våre pallereoler, noe som gir deg mulighet til å skreddersy dekkreolen etter hvordan lagerlokalet ser ut.

Les mer om BLS stående dekkoppbevaring
Anderstorp

Suppler med en dekktruck

BLS tilbyr dekktrucker for alle typer oppbevaringssystemer. Velg mellom ulike utstyrsnivåer og tilbehør samt om du ønsker en håndtrukket eller elektrisk dekktruck. 

Les mer om BLS dekktrucker

Ønsker du å snakke om oppbevaring av dekk/hjul?

Har du dekk som må oppbevares effektivt, smart og plassbesparende? Ta kontakt med oss, så avtaler vi et møte Vi ser utfordringer som muligheter og er gode på å lage skreddersydde systemer for dekkoppbevaring. Sammen utarbeider vi en lagerløsning som utnytter lagerarealet maksimalt uten å gå på akkord med sikkerheten. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektsalg

+47 982 56 156

tore@blsas.no

BLS 211021 222

BLS er med deg fra første dag

Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Finn ut mer om hvordan BLS jobber
BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Dette er BLS

Skal vi utarbeide en effektiv dekkoppbevaringsløsning?

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg