Hoppa till innehållet
Virkesställ Sol

Innstikkreol

Skal du oppbevare trelast? Da har du kommet til rett sted. Vi i BLS produserer robuste innstikksreoler, også populært kalt trelastreoler, for både innen- og utendørs bruk – og vi tilpasser reolene til dine oppbevaringsbehov. Det kan for eksempel være at du trenger en mesanin med trapper, sklier og rekkverk? La oss komme ut og tegne opp hvordan det kan se ut.

Perfekt oversikt i en trelastreol 

Med en trelastreol fra BLS får du fordeler som for eksempel rask tilkomst, økt sikkerhet og økt levetid på trelasten. I fabrikken i Småland skreddersyr vi løsninger etter dine behov. Og skulle forutsetningene endre seg over tid, er det enkelt å utvide eller bygge om trelastoppbevaringen.

 

Virkesställ Sol

Fakta om trelastreoler fra BLS

  • Bredden på våre moduler er 1200 mm
  • Med en trelastreol får du en ryddig og enkel håndtering av trelastpakkene
  • Trelastreolene kan tilpasses ulike trelastlengder
  • Bærejernene har integrerte ruller, noe som gjør det enkelt å ta trelastpakkene inn og ut. Antallet ruller tilpasses etter trelastpakkenes lengde og vekt.
  • Legg til jigger for sikker inn- og utlasting av trelasten
  • Lakkeringen tilpasses for innen- eller utendørs bruk
Se casen om leveransen som BLS hadde til XL-Bygg
Virkesställ Med Entresol Och Rutchkana

Trelastreol med mesanin

Når du vil utnytte gulvarealet maksimalt – hvorfor ikke legge til en mesanin? Med en mesanin får du et ekstra område der du for eksempel kan oppbevare isolasjon eller paller. Mesaninen utstyres selvsagt med rekkverk, porter og trapper samt andre sikkerhetsanordninger for at arbeidsplassen skal være så trygg som mulig. For enkelt vareuttak kan du også legge til en sklie.

Les mer om mesaniner fra BLS

Hvordan kan vi hjelpe deg med å skape en sikker trelastoppbevaring?

Hvilket behov for trelastoppbevaring har du? Vi i BLS har lang erfaring med å utarbeide optimaliserte løsninger med trelast for ulike typer virksomheter. Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Sammen finner vi en løsning der ditt behov står i fokus. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

BLS 211021 222

BLS er med deg fra første dag

Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Finn ut mer om hvordan BLS jobber
Bls 211021 936 (1)

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Dette er BLS

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

Har du spørsmål og tanker, eller ønsker du kanskje bare å si hei? Uansett hva det måtte være, lover vi å gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.

Vanlige spørsmål om trelastreoler

Hvilken dybde har trelastreolene?

Trelastreolens lengde tilpasses etter lengden på trelastpakkene som skal oppbevares. Trelastreoler er derfor en kundetilpasset løsning.Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Hvilken bredde har seksjonene til trelastreolen?

Seksjonene i trelastreolen har en bredde på 1200 mm.

Kan man utstyre trelastreolen med en mesanin?

Ja, vi kan bygge en mesanin på trelastreolen. Disse kan tilpasses med trapper, rekkverk, porter og sklier.

Er det mulig å bygge et tak over reolen?

Ja, dette kan tilpasses for hvert kundeprosjekt. Ta gjerne kontakt med en av våre dyktige selgere, eller fyll ut skjemaet ovenfor hvis du ønsker mer informasjon.

Kan trelastreolen plasseres på asfalt?

Ja, ved oppbevaring på asfalt tilpasser vi reolen med trykkfordelingskanaler.

Har dere lås på rullene?

Ja, vi har et ratt med lås på den første bjelken.

Kan dere tilby jigg?

Ja, vi tilbyr fire ulike jiggvarianter.