Hoppa till innehållet

Dypstabling

Når du ønsker en kostnadseffektiv lagerløsning for volumgods, kan dypstabling være den perfekte løsningen. Vi produserer bærekraftige og robuste reoler som utnytter lagerplassen maksimalt. Ta kontakt med oss i BLS når du vil optimalisere lageret!

Dypstabling– perfekt for volumgods på pall

Når du oppbevarer volumgods på pall, er dypstabling en effektiv oppbevaringsmetode. Ved å utnytte gulvarealet og takhøyden maksimalt får du mye palleplass på et lite område. Dypstablingsløsningen fra BLS tilpasses pallegodsets vekt og størrelse. Pallesystemet bygger på FILO-prinsippet; først inn, sist ut.

Djupstapling

Dypstabling er en kostnadseffektiv løsning

Med dypstabling får du flere palleplasser på samme gulvflate som en tradisjonell pallereol. Vi tar hensyn til dine palledimensjoner og godsoverheng når vi skreddersyr din reol. Dybdestablingen skjer på skinner som automatisk plasserer pallen i riktig posisjon.

Ved å utnytte lokalets forutsetninger får du mye lagerkapasitet per kvadratmeter og dermed en kostnadseffektiv løsning.

Djupstapling Truck I Ställaget

Smart tilvalg som beskytter

Valget av truck er viktig når man skal jobbe med dypstabling, men det finnes også et smart tilvalg som forenkler arbeidet. Du kan nemlig utstyre seksjonen med styreskinner. Styreskinnen gjør det enklere å sette inn pallen på gulvnivå og beskytter stolpene inni reolen. Den monteres enkelt ved å utstyre hver stolpe med en vinkelbrakett.  

Ta kontakt med BLS hvis du vil slå av en prat om dypstabling

Vi har produsert pallereoler og lagersystemer siden 1987 i vår fabrikk i Kulltorp. Hvis du vil diskutere hvordan dybdestabling kan effektivisere din virksomhet, er vi det rette selskapet. Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Sammen finner vi en løsning der ditt behov står i fokus. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

BLS 211021 976B

5 års garanti som kan bli livstidsgaranti

Du kan være trygg med et produkt fra BLS. Vi gir alltid 5 års konstruksjons- og funksjonsgaranti. Deretter kan du forlenge garantien med 1 år om gangen ved å inngå en serviceavtale. Dette betyr at du i prinsippet kan får livstidsgaranti på dypstablingsløsningen.

Les mer om serviceavtalen til BLS
Plock

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Les mer om BLS

Skal vi lage en effektiv lagerløsning?

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg

Vanlige spørsmål om dypstabling

Når passer det med dypstabling?

Dypstabling egner seg til oppbevaring av varer som ikke flyttes ofte eller er avhengige av utløpsdatoer. Varene settes inn og fylles innenfra og ut mot dagåpningen.

Hvor mange paller kan jeg oppbevare i dybden?

Hvor mange paller du kan oppbevare, avhenger av pallens størrelse og vekt.

Hvor mange paller kan jeg oppbevare i høyden?

Hvor mange paller du kan oppbevare, avhenger av pallens størrelse og vekt. Når det gjelder oppbevaring i høyden, må man selvsagt også ta hensyn til takhøyden.

Hvilken palletype kan jeg oppbevare i dypstablingsløsningen?

Dypstablingsløsningene til BLS er beregnet ut fra EU-paller. Hvis du skal håndtere annet gods, kan du ta kontakt med vår salgsavdeling.

Hvilket underlag skal jeg sette dypstablingsreolen på?

Utregningene som BLS har gjort blir utgangspunktet for beregning av betong.

Må jeg ha tiltbar truck i en dypstablingsreol?

Nei, det trenger du ikke.