Hoppa till innehållet
Lagerhall Med Palllsystem Och Pallar

Lær mer om våre kundetilpassede løsninger

Vi har den store æren av å samarbeide med mange fantastiske selskaper og ulike typer virksomheter. Dette ønsker vi å dele med deg. Derfor har vi samlet et utvalg av våre oppdrag her. La deg inspirere, og ikke nøl med å ta kontakt hvis du ønsker å vite mer om en spesifikk løsning eller case.
Sellpy Byggnad

Case | Sellpy, Rosersberg

Det gikk med 45 000 meter bærejern til Sellpys plukkhyller

Sellpy er Nordens største markedsplass for brukte varer på nett. BLS har levert skreddersydd og skalerbar lagerinnredning til de 20 400 kvadratmeter store lokalene. Resultatet ble et effektivt plukksystem som prioriterer trivselen til medarbeiderne.

Les mer om Sellpy-casen

Case | PostNord TPL, Stigamo

Her er det en lagerkapasitet på over 40 000 paller

PostNord er Nordens ledende pakke- og logistikkleverandør. Vi fikk oppdraget med å lage en skreddersydd løsning til det 45 000 kvadratmeter store lageret. Pallereoler signert BLS ble synkronisert med en autostore-løsning for å skape optimal vareflyt. 

Les hele artikkelen om PostNord TPL og BLS
Skade Och Lakk 1

Flexibel og effektiv lagerløsning til JAS Worlwide

JAS Worldwide AS (tidligere Green Carrier AS) er en ledende aktør innen 3PL-logistikk som tilbyr skreddersydde løsninger for sine kunder. Når selskapet skulle bygge et nytt lager i Moss trengte de en partner som kunne levere lagerinnredning som oppfylte deres høye krav til utnyttelse, fleksibilitet og sikkerhet. Valget falt på BLS, som hadde et godt rykte og en personlig kontakt med daglig leder Magnus Raab.

JAS Worldwide AS
Lettbutikk

Effektiv og sikker lagerløsning fra BLS

Lettbutikk AS er en 3PL-leverandør som tilbyr lagerdrift og kundeservice for e-handelsfirmaer. Selskapet har hatt en kraftig vekst takket være økt e-handel under pandemien og har nå flyttet til et nytt, miljøvennlig og toppmoderne lager på 17.000 kvadratmeter i Bulk Park Enebakk, 20 minutter utenfor Oslo.

Lettbutikk
62163C23b1c4934273fd8e2a Mikkel Rorleggerhuset

Ikke noe rør med nytt lager

Rørleggerhuset i Oslo er i sterk vekst, og trengte effektive reolløsninger til sitt nye lager. Løsningen ble et samarbeid med Nordic Racking Group.

Rørleggerhuset
62177F72625f20df9f342eff Billig Pallereoler Billy

Billy fikk reoler ille billig

Billy skal være et billig alternativ som tilbyr kjente og nyskapende produkter til svært gunstige priser. Kjeden har også gjort en god deal på reolinnredning fra Nordic Racking Group.

Billy Storhandel

Her er lageret som er skikkelig god på engros

PP Vestland flyttet inn i større lokaler i Bergen, og trengte effektive reoler til sitt nye lager. Løsningen ble et samarbeid med Nordic Racking Group.

PP Vestland

Nå fungerer lageret lekende lett for mikopet

Med solid eier i ryggen og et erfarent team satser Mikopet på å bli en ledende dyrebutikk på nett. Nettbutikken har også store ambisjoner for lageret.

Mikopet

Skreddersydd lager ga ny vår

De siste årene har omsetningen i Sommerbutikken skutt i været. Da bedriften bygget nytt lager trengte de også skreddersydde lagerreoler

Sommerbutikken

Vann-vittig fremgang med nytt servicelager

Mspa gjør stor suksess med sine boblebad. Nå har de også bedre kontroll på servicelageret med ny innredning fra BLS

Mspa

Smart investering ga større lager

På fem år har Smart Utleie økt omsetningen til nesten 18 millioner kroner. Det krevde investering i nytt lager, og ble starten på et godt samarbeid.

Smart Utleie

Løste lagerutfordring på 7000 kvadrat

Thor Olav Lunde i UCO ble så imponert av reolene hos en byggvarekjede at han tok kontakt med selskapet bak reolkontrollene.

Utleiecompagniet

Het på felgen

Da Hurum Dekk & Bilglass bygget nytt lager trengte de spesialtilpassede lagerreoler.

Hurum Dekk & Bilglass

Nå er lageret for strøm organisert som en drøm

MCP Electro flyttet inn i større lokaler i Tomrefjord, og trengte effektive reoler til sitt nye lager.

MCP Electro

Sparer solid med penger på effektiv lagerinnredning

Da Solidenergy kjøpte nytt lager ønsket de reoler som oppbevarte det samme utstyret på mindre plass. Løsningen ble et samarbeid med Nordic Racking Group, og en årlig besparelse i millionklassen.

Solidenergy

Her er det hjul hele året

Felgteknikk Norge opplever kraftig vekst. Da selskapet flyttet inn i nye lokaler i Råde, trengte de et bredt spekter av spesialtilpassede lagerreoler.

Felgteknikk Norge

Nå er reolene i rute hos der ute

Der Ute gjør stor suksess i sportsbransjen, men tredjepartslogistikk fungerte ikke helt for Asker-bedriften. Løsningen ble et samarbeid med Nordic Racking Group, og satsing på eget lager. Nå har antallet feil falt drastisk og selskapet har igjen fått mer nærhet til varene.

Der Ute

Skryter reolkontroller opp i skyene

Maxbo ønsket all data fra sine reolkontroller lagret digitalt. Løsningen ble et samarbeid med BLS, som med sitt skybaserte system gir kjeden full kontroll på nærmere 60 byggevarehus

Maxbo