Hoppa till innehållet
BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Lagerhylle

Lagerhyllene fra BLS har mange bruksområder. Hvis det er småvarer du vil oppbevare og arkivere, kan våre svenskproduserte småvarereoler og hyllesystemer være akkurat det du er på jakt etter. Reolene fra BLS skreddersys etter ditt oppbevaringsbehov og tilbyr blant annet mesaniner, bevegelige manuelle systemer, smart tilbehør og småvarereoler som oppfyller alle sikkerhetskrav i Norden og Europa.

Allsidige lagerreoler

BLS produserer bærekraftige hyllesystemer og lagerhyller. Hvis du er på jakt etter oppbevaringsløsninger for småvarer, har du kommet til rett sted. Våre lagerhyller er sikre og fleksible. Du kan tilpasse dybden, høyden, gavlene, ryggene og legge til tilbehør for å skape en løsning som dekker dine behov. Våre stabile og flyttbare hyller tåler en vekt på opptil 200 kg fordelt last. Vil du bygge helt opp til taket, eller kanskje legge til en mesanin? Null problem. Ønsker du bevegelige manuelle hyllesystemer? Det fikser vi.

At det holder, er en selvfølge for oss, og derfor oppfyller lagerhyllen Metro fra BLS alle sikkerhetskravene i den nordiske standarden INSTA 251, svensk betegnelse SS 2241.

Bls Mickes Bildelar 220512 0271 (1)

Tilbehør til lagerhylle

Hvordan du bygger lagerhyllen, kommer selvsagt an på hva du skal oppbevare. Vi har et bredt utvalg av tilbehør. Blant tilbehøret finner du for eksempel skuffer som tåler en last på opptil 25 kg, skilleplater og lagerbokser i ulike størrelser som kan stables og tilpasses.

Tilbehør som skaper drømmelagerhyllen

La oss i BLS skreddersy ditt hyllesystem

Ønsker du hjelp til å optimalisere og effektivisere lageret? Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Vi ser utfordringer som muligheter og er gode på å lage behovstilpassede småvarereoler. Sammen utarbeider vi en lagerløsning som utnytter lagerarealet maksimalt uten å gå på akkord med sikkerheten. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

 

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Truck Lastar Pallar På Entresol Med Lagerhyllor Under

Småvarereol med mesanin

Trenger du å øke lagringskapasiteten uten å bruke eksisterende gulvareal? Bygg i høyden! BLS gir deg muligheten til å bygge hyllesystemer i to etasjer med en mesanin som mellometasje. Med en mesanin får du et nytt gulvareal som du kan sette småvarereoler på. Mesaninen gir deg god oversikt samtidig som den danner et atskilt område som for eksempel kan fungere som en ekstra arbeidsplass, eller hvorfor ikke et område for fristabling av varer. Vi hjelper deg selvfølgelig med å sikre mesaninen med rekkverk og beskyttelsesanordninger for at arbeidsplassen skal være trygg.

Les mer om mesaniner
Sellpy Byggnad

Case | Sellpy, Rosersberg

Fleksibel, effektiv og mindre slitsomt

Nordens største markedsplass for brukte varer på nett, Sellpy, flyttet i sommer inn i sine nye lokaler i Rosersberg, der BLS har levert lagerinnredning til de 20 400 kvadratmeter store lokalene. 

Les mer om løsningen vi leverte til Sellpy
BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Dette er BLS
BLS 211021 877 (1)

Det er du som avgjør hvor gode vi er i BLS

Når du kjøper et lagersystem fra oss, er vi med deg fra start til slutt, men også senere. Vi er alltid her for deg, lett tilgjengelige og engasjerte. Vi er smålandsk beskjedne og vet at vi aldri er bedre enn det som medarbeiderne og kundene mener om oss. Det er derfor vi i BLS alltid står på for å skape en løsning som dekker dine behov på beste måte. Ofte ender vi opp mer som en god venn enn en leverandør.

Finn ut mer om hvordan BLS jobber

Vanlige spørsmål om lagerhylle & lagerreol

I hvilke utførelser kan jeg få lagerhyllen?

Vi tilbyr lagerhyller i galvanisert eller lakkert utførelse. I lakkert utførelse er stolpene blålakkerte.

Tilbyr dere tilbehør til småvarereoler og lagerhyller?

Ja, det gjør vi. Vi tilbyr tilbehør for å gjøre oppbevaringen i småvarereolen mer effektiv. Besøk gjerne vår nettbutikk for å se utvalget av lagerbokser, skilleplater, hyller, skuffer og annet tilbehør.

Må småvarereolen inspiseres?

All lagerinnredning skal inspiseres årlig. Les mer, og bestill inspeksjon her.

Hva er dimensjonene på hyllene?

Vi tilbyr hyller med dybde på 300 mm, 400 mm, 500 mm og 600 mm dybde og bredde på 1000 mm eller 1300 mm.

Hvor mye last tåler hyllene?

Vår småvarereolseksjon kan lastes med maks. 1500 kg. Hvor mye last hyllene i småvarereolen tåler, avhenger også av hvilken type hylle du har. Vi tilbyr to hyllemodeller, en modell som tåler 150 kg/hylle og en som tåler 200 kg/hylle.

Kan jeg få lagerhyller lakkert i min egen profilfarge?

Selvsagt, vi ordner med alle typer spesialfarger. Bare oppgi RAL-koden, så fikser vi det. Ta gjerne kontakt med oss, så tar vi det derfra!

Må man bolte småvarereolen fast i gulvet?

Hvis det kjøres truck ved reolen, skal småvarereolen boltes fast i gulvet.

Kan småvarereolene monteres i fryserom?

Absolutt. Våre småvarereoler kan monteres i så vel kalde som varme rom.

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

Har du spørsmål og tanker, eller ønsker du kanskje bare å si hei? Uansett hva det måtte være, lover vi å gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.