Hoppa till innehållet
Pallställ Lastat Med Pall

Lagring av pall

Oppbevarer du lagerført gods på pall? Da har du kommet til rett sted! Hvilket system som passer best for deg, kommer an på ulike faktorer, for eksempel hvilken type varer du skal oppbevare, hvilken lagringskapasitet du har og om produktene har begrenset holdbarhet. Vi i BLS hjelper deg med å finne en optimalisert løsning for deg og din virksomhet.

Hvilken pallelagring passer for deg?

For å vite hvilket system som passer for dine paller, må vi vite mer om oppbevaringsbehovet ditt. Palledimensjon, varetype, belastning, gulvareal, truckganger og takhøyde er faktorer som avgjør hvilken type lagerløsning som passer for deg. La oss vise noen eksempler på hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere pallelagringen.

Lager Med Pallställ

Pallereol

Når du trenger å oppbevare varer på pall, er det den tradisjonelle pallereolen som brukes mest. En pallereol er en fleksibel og rimelig løsning når du har et stort lagerareal der du vil oppbevare en rekke ulike artikler. Pallene oppbevares på solide bjelker, og du kommer raskt og enkelt til varene både under inn- og utlasting.

Les mer om BLS pallereol
Pallställ Med Tillbehör

Tilbehøret optimaliserer pallereolen

Legg til tilbehør for å tilpasse pallereolen til dine behov. Med en uttrekksenhet kan medarbeiderne for eksempel trekke ut pallen som en skuff for rask og effektiv plukking. Funksjonen er ikke bare ergonomisk, men gir også raskere og mer praktisk lagerhåndtering.

Se vårt store utvalg av tilbehør
Rullbanor Pall

Rullebaner

Ønsker du å maksimere lagerarealet og effektivt lagre store volum av forskjellige typer varer? Da er et lagersystem med rullebaner en perfekt løsning. Vi tilbyr to ulike systemer: Gjennomløpsreoler, først inn, først ut (FIFO) og push-back-reoler, først inn, sist ut (FILO). I motsetning til metoden med dypstabling, trenger du ikke kjøre inn i reolen med rullebaner.

Les mer om BLS rullebaner

Skal vi lage en effektiv løsning for lagring av produkter på pall?

Trenger du hjelp for å oppnå effektiv lagerflyt? Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Med lagerbrillene på ser vi utfordringer som muligheter. Sammen skaper vi en løsning som er skreddersydd for dine behov. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Løsninger for lagring av pall

Ali

BLS er med deg fra første dag

Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Finn ut mer om hvordan BLS jobber
BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Dette er BLS

Skal vi lage en effektiv løsning for lagring av produkter på pall?

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg