Hoppa till innehållet

BLS Complete

Når du kjøper et lagersystem fra oss, er vi med deg fra start til slutt, men også senere. Vi er alltid her for deg, lett tilgjengelige og engasjerte. Vi er smålandsk beskjedne og vet at vi aldri er bedre enn det som medarbeiderne og kundene mener om oss. Det er derfor vi i BLS alltid står på for å skape en løsning som dekker dine behov på beste måte. Ofte ender vi opp mer som en god venn enn en leverandør.

Når du skal velge et nytt lagersystem eller oppgradere et eksisterende, er det mange beslutninger som må tas, tidsfrister å forholde seg til, i tillegg til at det må investeres i både tid, penger og kunnskap. La oss gjøre en helhetlig tilnærming. Vi hjelper deg med å ta riktig beslutning fra første dag og sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner.

BLS 211021 877 (1)

Analyse og behov

Et nytt lagersystem betyr at det må tas mange beslutninger. Fra å sikre et system som oppfyller gjeldende regler til å velge det som vil gi best produktivitet. Med så mange beslutninger som skal tas, kan det være fint å ha en lagerekspert med på laget. En rolle vi føler oss svært komfortable i. For å finne den beste løsningen ser vi for oss sluttresultatet med en gang. Og fordi vi produserer alt selv, kan vi alltid tilpasse løsningene til hvert unike behov.

Bls 211021 936 (1)

System og produksjon

Her utarbeider vi en løsning som er ergonomisk og enkel å jobbe med, som ikke bare åpner for et effektivt lager og fremtidige utvidelser, men også holder kostnadene nede uten å gå på akkord med kvaliteten. Det at vi har vår egen produksjon, gjør at vi hele tiden kan jobbe for å utvikle, forbedre og tilpasse systemene til dine utfordringer og produkter. Det gir også deg som kunde mulighet til å påvirke utformingen av lagersystemet.

Les mer om BLS
Karolin

Prosjekt og support

Vi hjelper deg med å ta de riktige beslutningene gjennom hele prosjektet. Vi har en helhetlig tilnærming til alt fra planlegging, rådgivning og prosjektledelse til leveranse, montering og oppfølging. Alt i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Prosjektlederen sørger for å være fleksibel underveis og for å løse uventede utfordringer som dukker opp for å sikre at alt går knirkefritt. Vi har også en løpende dialog med deg som kunde, og vi har alltid
en service som står på tå hev for deg og det du måtte lure på.

Installasjon og bygging

Under installasjonen drar våre opplærte installatører ut og bygger hele systemet på stedet. Det betyr at du ikke trenger å holde styr på sikkerhetsstandarder og krav. Det tar vi oss av. I denne fasen har vi alltid en handlingsplan, men gir samtidig rom for justeringer. Vi ser for oss sluttresultatet, og så tar vi den mest praktiske veien dit, uten å gå på akkord med verken kvalitet eller detaljer. Detaljarbeid er nemlig en forutsetning for raske forretninger, for å tilfredsstille behov og for å overgå forventninger. Og det gjelder for lagersystemer uavhengig av bransje og størrelse.

Besiktning I Lager

Service og sikkerhet

BLS legger stor vekt på sikker materialhåndtering, og vi følger gjeldende krav i bransjen. Vi sørger også for at lagersystemet ditt oppfyller alle sikkerhetskrav ved å gi konkrete forslag til sikkerhetstiltak, for eksempel ras- og påkjøringsbeskyttelse. Alle lagersystemer må kontrolleres årlig av en autorisert reolkontrollør, og BLS tilbyr denne tjenesten med egne reolkontrollører.

Les mer om servicetilbudet til BLS
BLS 211021 329

Serviceavtale inkl. reolkontroll

Vil du være sikker på at BLS-reolen leverer på den beste og sikreste måten også etter at garantien er utløpt? Da kan du inngå en serviceavtale! Med serviceavtalen forlenges garantien med 1 år om gangen. Inspeksjon og tiltaksplan inngår i avtalen. Hvis noe skulle trenge justering, vil du bli informert om dette gjennom den medfølgende tiltaksplanen. Når vi har satt inn eventuelle tiltak, kan du lene deg tilbake i trygg forvissning om at reolen vil holde samme høye sikkerhetsnivå i et år til.

Les mer om serviceavtalen til BLS
Plock

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Les mer om BLS

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg