Hoppa till innehållet
Mer Balk

Ditt personvern er viktig for oss

På BLS AB er vi dedikert til å beskytte ditt personvern og sikre at dine personopplysninger håndteres på en ansvarlig måte. Denne personvernpolitikken forklarer hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger, samt hvordan vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår.

 

Håndtering av personopplysninger

Hvilke personopplysninger samler vi inn?
Vi kan samle inn personopplysninger som navn, kontaktinformasjon, e-postadresse og andre relevante detaljer når du samhandler med nettsiden vår, våre tjenester eller oss direkte. Vi samler kun inn de opplysningene som er nødvendige for å tilby våre tjenester og for å kommunisere med deg.

 

Hvorfor samler vi inn dine personopplysninger?

Vi samlar in dina personuppgifter för att

  • Tilby våre tjenester og produkter.
  • Sende informasjon og oppdateringer.
  • Forbedre din opplevelse på nettsiden vår.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?

Vi har implementert sikkerhetstiltak og prosedyrer for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang eller misbruk. Vi lagrer dine opplysninger trygt og deler dem kun med tredjeparter når det er nødvendig for å tilby våre tjenester eller for å overholde lover og regler.

 

Informasjonskapsler og Nettstedsanalyse

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din når du besøker nettsiden vår. De brukes for å forbedre brukeropplevelsen din og for å samle inn informasjon om hvordan du samhandler med nettsiden vår.

 

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler for å

  • Forbedre nettsiden

  • Analysere brukeradferd og ytelse

  • Tilpasse innhold og annonser etter dine interesser.

 

 

Informasjonskapselinnstillinger

Du har muligheten til å tilpasse informasjonskapselinnstillingene dine ved å besøke vår informasjonskapselpolicy-side. Her kan du velge hvilke typer informasjonskapsler du vil tillate.

 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om informasjonskapselpolicyen vår eller hvordan vi håndterer personopplysningene dine, nøl ikke med å kontakte oss på post@blsas.no

Takk for at du velger BLS AS. Vi verdsetter personvernet ditt og streber etter å tilby en trygg og brukervennlig opplevelse på nettsiden vår.