Hoppa till innehållet
Grenställ Och Virkesställ

Lagring av trelast og langgods

Når du skal oppbevare langgods og trelast, trenger du spesialtilpasset og sikkert utstyr. Hvilken type oppbevaringssystem som passer for deg, kommer an på virksomhetens art. Vi i BLS har lang erfaring med å lage skreddersydde reoler for ulike behov.

Oppbevare trelast og langgods

Hvis du jobber i byggevarehandelen eller i et byggefirma, lurer du kanskje på hvordan du skal oppbevare trelasten og langgodset så sikkert og optimalt som mulig. La oss i BLS hjelpe deg med å finne den riktige løsningen – som fungerer like godt inne som ute.

Bygghandel

Grenreol

En grenreol er nyttig når du skal oppbevare lange produkter, for eksempel trelast og rør. De solide armene gir sikker oppbevaring for tunge og plasskrevende varer.

Les mer om BLS grenreol
Virkesställ Med Entresol Och Rutchkana

Trelastreol

Håndtering av lengre materialer, for eksempel trelast, stiller krav til oppbevaringsløsningen. Trelastreolene fra BLS er sikre, stabile og utnytter lagringsplassen optimalt.

Les mer om BLS trelastreol

Trenger du hjelp til å skape en sikker oppbevaring av trelast og langgods?

Hvilket oppbevaringsbehov har du? Vi i BLS har lang erfaring med å utarbeide optimaliserte løsninger med trelast for ulike typer virksomheter. Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Sammen finner vi en løsning der ditt behov står i fokus. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektsalg

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Lisställ Med Podie

Listverksreol

Når du skal oppbevare plasskrevende materialer, kan du med fordel gjøre det stående i en listverksreol. Det blir enkelt å plukke, og du utnytter gulvarealet maksimalt.

Les mer om BLS listverksreoler
Karolin

BLS er med deg fra første dag

Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Finn ut mer om hvordan BLS jobber
Lagermiljö

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Dette er BLS

Skal vi utarbeide en effektiv løsning for lagring av trelast og langgods?

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg