Hoppa till innehållet
Stort Lager

Pallereol

Ønsker du reoler der palleoppbevaringen skjer trygt og behovsbasert? Velkommen til oss i BLS! I vår smålandske fabrikk produserer vi solide pallereoler med minst 5 års garanti. Vi tilbyr serviceavtaler, montering og selvsagt smart tilbehør. Vi deler din mening om at lagerflyten skal være sikker og generere lønnsomhet fra første dag.

Pallereoler signert BLS

Hvordan ser lageret ditt ut? Det spiller egentlig ingen rolle. Pallereolene fra BLS skreddersys for å effektivisere flyten. På tegnebrettet får du hele pallereolen målsatt helt etter egne spesifikasjoner. Palledimensjoner, varetyper, belastning, truckganger, gulvareal og takhøyde definerer rammene for prosjektet.

Pallställ Lastat Med Pall

BLS er ekspert på pallereoler

Vis oss lageret ditt, og vi skreddersyr en pallereol etter dine behov. Så enkelt er det, egentlig. Gjennom samtaler om hvilken type pall du vil oppbevare og ut fra forutsetningene, designer vi en pallereol som gjør deg mer effektiv og konkurransedyktig. De dyktige medarbeiderne ved vår smålandske fabrikk har designet optimaliserte pallereolløsninger for fryselagre, smalgangs- og bredgangslagre, kranlagre og mobile pallereolsystemer, for å nevne noe.

Legg til tilbehør for sikker og smart palleoppbevaring

Skal du oppbevare stort eller smått, lett eller tungt, frosne produkter eller rullende varer? Null problem. Vi har tilbehør til det meste! Eksempler på tilbehør er uttrekksenheter, nettinghyller, tette stålhyller, avdelere, halvpallinnlegg og mye mer. Besøk nettbutikken til BLS for å se alt tilbehøret.

Mobilt Pallställ Fryslager

BLS mobile reoler

Hvis du vil maksimere lagerarealet, kan et mobilt pallereolsystem være akkurat det du er på jakt etter. Med mobile pallereoler kan du utnytte opptil 90 % mer av lagringsplassen. Dette kan man oppnå fordi antallet truckganger minimeres, noe som gjør at du kan utnytte gulvarealet nesten fullt ut. Mobile systemer er et utmerket alternativ for eksempel for dekklagre, arkivhyller samt kjøle- og fryselagre.

Finn ut mer om mobile reoler fra BLS
Rasskydd

Sikring av pallereolen

Rassikring og stolpebeskyttere er viktig tilbehør som også kreves i henhold til arbeidsmiljøloven når personale jobber i direkte tilknytning til pallereolen.

Skal vi lage en effektiv løsning for lagring av produkter på pall?

Trenger du hjelp for å oppnå effektiv lagerflyt? Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Med lagerbrillene på ser vi utfordringer som muligheter. Sammen skaper vi en løsning som er skreddersydd for dine behov. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

La deg inspirere av våre tidligere kunder

Påkörningsskydd

Serviceavtale inkl. reolkontroll

Vil du være sikker på at BLS-reolen leverer på den beste og sikreste måten også etter at garantien er utløpt? Da kan du inngå en serviceavtale! Med serviceavtalen forlenges garantien med 1 år om gangen. Inspeksjon og vedlikehold av reolen inngår i avtalen. Hvis noe skulle trenge justering, vil du bli informert om dette gjennom den medfølgende tiltaksplanen. Når vi har satt inn eventuelle tiltak, kan du lene deg tilbake i trygg forvissning om at reolen vil holde samme høye sikkerhetsnivå i et år til.

Les mer om serviceavtalen til BLS
Plock

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Les mer om BLS

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

Har du spørsmål og tanker, eller ønsker du kanskje bare å si hei? Uansett hva det måtte være, lover vi å gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.

Vanlige spørsmål om pallereoler

Hvilke påkjøringsbeskyttelser må jeg utstyre pallereolen med?

I de fleste tilfeller må du utstyre pallereolen med en eller annen form for beskyttelse. Dette varierer imidlertid alt etter hvilken type lager du har. Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon. På vår informasjonsside om reolkontroll kan du også lese mer om hvilke lover og regler som gjelder for pallereolen.

Hvilket tilbehør finnes til pallereolen?

Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør til pallereolen. Du finner en stor del av vårt utvalg i nettbutikken, som du kan besøke ved å klikke her. Er det noe du savner eller vil vite mer om? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å tilpasse pallereolen til produktene du tenker å oppbevare.

Når må jeg ha stolpebeskyttere på pallereolen?

Ifølge arbeidsmiljøloven skal det være stolpebeskyttere der det er risiko for å kjøre på reolen. Dette innebærer at det kreves stolpebeskyttere der det forekommer mekanisk inn- og utlasting med truck eller annet lignende utstyr. Det vil si at det ikke kreves ved for eksempel manuell håndlasting av artikler i reolen.

Må jeg inspisere pallereolen?

All lagerinnredning skal inspiseres årlig hvis det brukes mekanisk inn- og utlasting med truck eller annet lignende utstyr. Les mer, og bestill inspeksjon her.

Hva er det viktig å tenke på ved kjøp av pallereol?

Det er viktig å tenke på hva som skal oppbevares i pallereolen og hvor tunge artiklene er. Pallereoler er svært fleksible, og det finnes mye tilbehør som gjør at de kan tilpasses lagringsbehovet. Pallereolens gavler og bærejern klarer imidlertid bare en viss belastning, alt etter hvilken maksimal last du velger å kjøpe. Det betyr at det kan være lurt å finne ut på forhånd hvor tung last pallereolen skal lastes med.

Er det enkelt å bytte ut påkjørte komponenter i pallereolen?

Ja, det er enkelt å bytte ut skadede komponenter. Skadede bærende deler skal byttes ut umiddelbart, da de utgjør en sikkerhetsrisiko. Delene på pallereolen som ikke er skadet, trenger ikke byttes ut.

Hvor høye paller er det plass til i pallereolen?

Fordi du enkelt kan justere bærejernene i høyden, kan du selv bestemme hvilken høyde det skal være mellom de bærende nivåene. Så det er ikke er høyden på pallene som bestemmer dette, men den maksimale lasten i pallereolen og at det er tilstrekkelig høyde på gavlene.