Hoppa till innehållet
Grenställ Och Virkesställ

Grenreoler og materialstativer

Hvis du ønsker en grenreol av ypperste kvalitet, kan du ta en titt på løsningene som BLS tilbyr. Vi selger grenreoler som optimaliserer oppbevaringen. Mulighetene er nærmest uendelige. Hvis du vet hva du skal oppbevare, vet vi hvilken løsning som vil være den beste for din virksomhet.

Bærekraftige og sterke grenreoler

Grenreolene til BLS tilpasses dine behov. Du kan få en grenreol med tak og ekstra lange armer, enkeltsidig eller dobbeltsidig og med ulike belastningskapasiteter, dybder og høyder. Våre grenreoler passer like godt utendørs som innendørs, utendørs leveres de alltid i varmgalvanisert utførelse for best mulig levetid. Grenreolen oppfyller selvsagt den europeiske leverandørkoden FEM 10.2.09 og Svensk Standard SS2643 (INSTA 253).

Bygghandel

Greit å vite om grenreoler fra BLS

Det er din virksomhet som bestemmer hvordan grenreolen skal utformes. Mange bruker grenreolen til enkel oppbevaring av langgods som trelast og rør. Grenreolene fra BLS har en ramme av sterke IPE-profiler. Du kan flytte armene i høyden uten bruk av verktøy, og de kan enkelt bygges om eller utvides med flere seksjoner.

La deg inspirere av andre kunders grenreoler
Bygghandel

Fakta om grenreoler fra BLS

  • Sterke, stabile og bærekraftige grenreoler av IPE-profiler
  • De fleksible armene er høyderegulerbare uten verktøy
  • Diagonalstag for riktig stabilitet
  • Utførelsen tilpasses for innen- eller utendørs bruk
  • Mulighet for mobil løsning for maksimal utnyttelse av gulvarealet
  • Grenreolen kan tilpasses med heldekkende nettinghylle/grating
  • Løsning tilpasset din virksomhet

Er du nysgjerrig på grenreoler fra BLS?

Uansett hva du skal oppbevare i grenreolen, kan vi lage en løsning som er skreddersydd for din virksomhet. Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Sammen finner vi en løsning der ditt behov står i fokus. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Virkesställ Med Tak

Grenreol med tak

Hvis du, som i bildet, vil oppbevare trelast utendørs, er det ekstra gunstig å utstyre grenreolen med tak. Med et tak på plass beskytter du materialene mot vær og vind. Taket bidrar ganske enkelt til å forlenge levetiden til trelasten og bevare kvaliteten.

Taket dimensjoneres i henhold til angitt snøsone og kan fås med avløp. I standard utførelse har taket en helling på 7 grader.

Takkonstruksjonen består av takkonsoller, trebjelker eller Z-bjelkeprofiler, takplate og mønebeslag.

Besiktning

Når inspiserte du lageret sist?

Ifølge norsk lovgivning er det bedriftene som har ansvaret for at de ansatte jobber i et trygt miljø og med sikkert utstyr. Lagermiljøet er intet unntak. Ifølge EU-standard NO-EN 15635 så skal det hvert år utføres en inspeksjon av en teknisk kompetent person. Visste du at vi i BLS utfører slike reolkontroller? Våre reolkontrollører er sertifisert av RISE. Vi lærer også opp bedrifter i sikkerhet når det gjelder lager og reoler.

Finn ut mer om hvordan BLS hjelper deg med lagersikkerhet
Konferansrum

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber

Skal vi lage en effektiv lagerløsning?

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg

Vanlige spørsmål om grenreoler

Hva er fordelene med en grenreol?

En grenreol er fordelaktig for håndtering av langgods eller andre materialer som ikke er så enkle å håndtere i en pallereol.

Hvor lang kan grenreolen være?

Lengden er tilnærmet ubegrenset, men man må ta hensyn til vekten på varene og seksjonsbelastningen.

Tilbyr BLS både enkelt- og dobbeltsidige grenreoler?

Ja, det gjør vi.

Hvor mange armer kan jeg ha i høyden på grenreolen?

BLS kan tilby en hullavstand på 100 mm eller 200 mm c/c mellom armene i høyden. Ellers avhenger antallet armer av stolpens høyde og maksimale belastning.

Kan jeg plassere grenreolen utendørs?

Ja, du kan plassere grenreolen ute hvis den er beregnet for utendørsmiljøer.

Kan BLS tilby hyller til grenreolens armer?

Ja, det kan vi.

Hvilket underlag skal grenreolen stå på?

Det optimale underlaget er betong, men BLS tilbyr grenreoler som kan plasseres på asfalt. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Kan jeg feste grenreolen i veggen?

Nei, du bør ikke feste grenreolen i veggen.