Hoppa till innehållet
BLS 211021 155

Systemer tilpasset dine behov

Vi hjelper deg med å ta riktig beslutning fra første dag, og har en helhetlig tilnærming til alt fra planlegging, rådgivning og prosjektledelse til leveranse, montering og oppfølging. Alt i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Lønnsomt umiddelbart – rimelig i lengden.

Systemer tilpasset dine behov

Vi i BLS elsker utfordringer. At våre systemer holder høy kvalitet og åpner for effektiv lagerhåndtering, er ikke en utfordring for oss, men en selvfølge. En løsning som er lett å jobbe med, ergonomisk, som muliggjør fremtidige utvidelser og holder kostnadene nede uten å gå på akkord med kvaliteten – der ligger utfordringen, og den tar vi med glede.

Stort Lager

Slik jobber vi: Smarter systems

Drivkraft og dyktighet

Vi har fokus på dine daglige utfordringer, dine produkter og din virksomhet i alt vi gjør. Viljen er vår drivkraft. Viljen til hele tiden å bli bedre, å ligge i forkant og lede utviklingen fremover, gjennom nye løsninger og den nyeste teknologien. Det er denne drivkraften som gjør at vi aldri slår oss til ro med standardløsninger. At vi alltid oppmuntrer til diskusjon og ser på endring som noe positivt og utviklende. Og fremfor alt at vi prioriterer med dyktighet.

BLS 211021 936

Slik jobber vi: Faster business

Vi gjør det riktig fra begynnelsen

Tid er penger. Men det betyr ikke at vi går på akkord med kvalitet og detaljer. Detaljarbeid er nemlig en forutsetning for raske forretninger, for å tilfredsstille behov og for å overgå forventninger. Det at vi har full kontroll på hele prosessen, fra idé til leveranse, gjør at vi kan unngå unødvendige misforståelser, oppdage eventuelle justeringer i god tid og gjøre det riktig i stedet for å gjøre det om igjen

BLS 211021 877

Slik jobber vi: Firmer storage

Din utfordring – vår hverdag

Det at vi har vår egen produksjon, gjør at vi hele tiden kan jobbe for å utvikle, forbedre og tilpasse våre løsninger ut fra dine utfordringer og produkter. Noe vi gjør hver dag. På denne måten har vi utarbeidet og montert hundrevis av kundeunike systemer i hele Europa i mer enn 30 år.

BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Dette er BLS
Hållbarhet

Bærekraft

BLS jobber for en bærekraftig virksomhet der vi kombinerer økonomisk suksess med samfunnsansvar og omtanke for miljøet. Våre produkter er designet for å være bærekraftige og redusere påvirkningen på naturen, og vi jobber kontinuerlig for å redusere virksomhetens karbonavtrykk både på lokalt og globalt nivå.

Les mer om hvordan BLS jobber med bærekraft