Hoppa till innehållet
Shuttle I Ställage

Shuttle

BLS shuttle er perfekt for deg som håndterer store pallevolumer og som ønsker å spare både plass og tid. Du bestemmer selv hvordan shuttle-enheten skal arbeide (FILO eller FIFO), og én ting kan du være sikker på: shuttle-løsningen sørger alltid for at de riktige varene ligger lengst frem. Shuttle-teknologien fungerer i alle lagertemperaturer fra +40 °C til –30 °C og kan tilpasses ulike pallestørrelser.

Fjernstyrte shuttle-enheter signert BLS

Vi i BLS anbefaler vår shuttle-løsning når du trenger en tids- og plassbesparende lagerløsning for volumgods på pall. Våre fjernstyrte shuttle-enheter håndterer varierende pallestørrelser opp til 1500 kg i alle typer temperatursoner. Med en installert shuttle-løsning har du ikke lenger behov for trucktrafikk i reolen, da shuttle-enheten leverer pallen til deg. Du kan selvsagt plukke varer fra valgfritt nivå.

BLS Shuttle Truck

Sparer verdifull tid og plass med BLS shuttle

Når du håndterer store pallevolumer og ønsker en optimalisert lagerløsning, kan BLS shuttle-løsningen være et utmerket alternativ. Pallehåndteringen skjer med fjernstyrte shuttle-enheter, og teknologien sparer både tid og plass. Lagringsmetoden utnytter gulvarealet og takhøyden maksimalt, og antallet truckganger holdes på et minimum. Du vil faktisk ikke trenge noen truckganger i det hele tatt, da shuttle-enheten leverer pallen til deg på den måten du har valgt (FILO – først inn, sist ut eller FIFO – først inn, først ut). Du sparer med andre ord ikke bare dyrebar lagerplass, men også tid.

La lagerekspertene på BLS hjelpe deg med å finne en optimal shuttle-løsning!

Når du vurderer å effektivisere lageret, er det mange spørsmål som trenger svar. Hos BLS står vi klare til å hjelpe deg. Våre dyktige eksperter hjelper deg med å skape en skreddersydd shuttle-løsning som passer perfekt til dine behov. Sammen utarbeider vi en lagerløsning som utnytter plassen optimalt, samtidig som sikkerheten prioriteres. Ofte kan du se en grovskisse allerede når vi er ute hos dere.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Shuttle 2

Fordeler med BLS shuttle

Det som kjennetegner en BLS shuttle-løsning, er den store fleksibiliteten:

  • Velg om du vil ha gjennomkjøring (FIFO) eller trykklagring (FILO)
  • Tilpass etter behov, og legg til flere shuttle-enheter etter hvert
  • Millimeterpresisjon når pallen plasseres
  • Fungerer i temperaturer fra –30 °C til +40 °C
  • Shuttle-enheten kan tilpasses ulike pallestørrelser
  • Lad opp shuttle-enheten gjennom tilbehør som ladestasjoner og parkeringsstasjoner

Case | Lekia, Malmö

BLS effektiviserer Lekias lager med shuttle

I en verden der effektivitet og skalerbarhet er avgjørende for bedrifters suksess, har Lekia, Sveriges ledende leketøybutikk-kjede, tatt et strategisk skritt mot fremtiden. I samarbeid med BLS, har Lekia ikke bare forbedret sine nåværende lagerprosesser, men også sikret grunnlaget for fortsatt ekspansjon

Les mer om BLS leveranse til Lekia

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

Har du spørsmål og tanker, eller ønsker du kanskje bare å si hei? Uansett hva det måtte være, lover vi å gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.