Hoppa till innehållet
Shuttle I Stallage

Framtidssikker lagerløsning

I en verden hvor effektivitet og skalerbarhet er avgjørende for bedrifters suksess, har Lekia, Sveriges ledende leketøyskjede, tatt et strategisk skritt mot fremtiden. I samarbeid med BLS har Lekia ikke bare forbedret sine nåværende lagerprosesser, men også sikret grunnlaget for fortsatt ekspansjon

Effektivisering gjennom integrasjon

Lekia har gjennomført en betydelig endring ved å samle hele sin virksomhet under ett tak og forberede for muligheten til fortsatt ekspansjon. Ved å integrere en shuttle-løsning med tradisjonelle pallereoler, har de skapt et effektivt flyt. Shuttle-reolen brukes til å lagre produkter som ikke omsettes like ofte, noe som optimaliserer både plass og tilgjengelighet

Shuttlebytaplats

Tilpasset lagerløsning

BLS har vært en nøkkelspiller i leveransen av en komplett løsning for Lekias lagerbehov. Ved å kombinere eksisterende og ny lagerinnredning, har BLS skapt et fleksibelt og effektivt lagermiljø. Det nye reolsystemet ble først montert i det nye lokalet, noe som muliggjorde en smidig tømming av de gamle reolene og flytting av godset. Denne strategien sikret at Lekias daglige virksomhet kunne fortsette uten avbrudd under overgangen. Med en kapasitet på omtrent 11 000 pallplasser, har Lekia nå plass til å vokse og møte fremtidige markedsbehov.

Lekia

Om Lekia

Som Sveriges største leketøyskjede, tilbyr Lekia et bredt utvalg av leker og spill for barn i alle aldre. Med sitt engasjement for kvalitet og kundetilfredshet, fortsetter Lekia å være en favorittdestinasjon for familier som søker det perfekte spillet eller leketøyet. Med butikker over hele landet, er Lekia dedikert til å levere glede og lekne opplevelser til sine kunder.

 

Plock

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber
Närbild Shuttle

Fjernstyrte shuttle-enheter signert BLS

BLS shuttle er perfekt for deg som håndterer store pallevolumer og som ønsker å spare både plass og tid. Du bestemmer selv hvordan shuttle-enheten skal arbeide (FILO eller FIFO), og én ting kan du være sikker på: shuttle-løsningen sørger alltid for at de riktige varene ligger lengst frem. Shuttle-teknologien fungerer i alle lagertemperaturer fra +40 °C til –30 °C og kan tilpasses ulike pallestørrelser.

Les mer om BLS shuttle