Hoppa till innehållet
Däckställ

Dekkreol

BLS produserer dekkreoler for både små og store lagre – og alt i mellom. Hos oss finner du også dekktrucker og tilbehør som skaper sikre og oversiktlige arbeidsplasser. Og mens vi er inne på sikkerhet – visste du at vi utfører inspeksjoner og dokumenterer sikkerheten for ditt lager og dine dekkreoler?

Ønsker du å oppbevare dekk?

Velkommen til oss i BLS! 

Når du ønsker en sikker oppbevaringsløsning for dekk, bør du ta en titt på dekkreolene fra BLS. Vi produserer robuste reoler for både stående og liggende dekkoppbevaring, men også mobile dekkreoler som enten styres elektrisk eller med manuell veiv. Våre løsninger passer for alle – fra dekkprodusenter, dekkhoteller og bilforhandlere til mindre bilverksteder.

Däcklager

Liggende dekkoppbevaring – perfekt for store lagre

Skal du oppbevare store mengder dekk? Liggende dekkoppbevaring er den vanligste løsningen. Ved liggende dekkoppbevaring oppbevares dekkene på solide dekkarmer. Du slipper manuell avlasting og bruker en dekktruck til å håndtere dekkene. Raskt, praktisk og trygt!

Se BLS-løsning levert til Däckline
Däckställ

Fordeler med liggende dekkoppbevaring

Når du velger liggende dekkoppbevaring, sikrer du rask og enkelt tilkomst, men det er flere fordeler:

  • Ergonomisk og sikker oppbevaring 
  • Perfekt løsning for dekkhotell
  • Optimalisert og plassbesparende oppbevaring
  • Dekkene organiseres i sett på 4, noe som gir god oversikt der hvert sett tilsvarer et oppsett/bil
  • Utforming tilpasset lokalets forutsetninger
  • Mulighet for mobil dekkoppbevaring for å utnytte gulvarealet maksimalt
  • Ingen manuell håndtering (dekktruck brukes)

Ønsker du å snakke om oppbevaring av dekk/hjul?

Har du dekk som må oppbevares effektivt, smart og plassbesparende? Ta kontakt med oss, så avtaler vi et møte Vi ser utfordringer som muligheter og er gode på å lage skreddersydde systemer for dekkoppbevaring. Sammen utarbeider vi en lagerløsning som utnytter lagerarealet maksimalt uten å gå på akkord med sikkerheten. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Kjøp dekktrucken hos BLS

Dekktrucker for liggende dekkoppbevaring
Hvis du har valgt liggende dekkoppbevaring, trenger du en dekktruck til å håndtere dekkene. Ved hjelp av dekktrucken kan du oppbevare dekk i høyden. Våre dekktrucker har ulike utstyrsnivåer, og gjennom tilvalg kan du utstyre trucken slik at den passer for din virksomhet. Beskyttelsestak og kamera er eksempler på tilvalg som øker sikkerheten og gjør håndteringen enklere.

 

Dekktrucker for stående dekkoppbevaring

Har du valgt stående dekkoppbevaring ? Da trenger du en annen type dekktruck enn når dekkene oppbevares liggende. Vi tilbyr dekktrucker til alle våre systemer. Utvalget består av håndtrukne og elektriske dekktrucker som tilpasses ditt dekklager på best mulig måte.

BLS 191202 019 Web

Stående dekkoppbevaring – perfekt når takhøyden er lav

Når behovet for dekkoppbevaring ikke er så stort eller lokalene har begrenset takhøyde, kan stående dekkoppbevaring være den beste løsningen. Her plukker du dekkene manuelt fra hyllene. Det er vår populære pallereol som utgjør ryggraden i vårt system for stående dekkoppbevaring. Du kan med andre ord tilpasse oppbevaringsløsningen helt etter dine behov og lokalets forutsetninger.

Besiktning I Lager

Når inspiserte du dekkreolen sist?

Ifølge norsk lovgivning er det bedriftene som har ansvaret for at de ansatte jobber i et trygt miljø og med sikkert utstyr. Lagermiljøet er intet unntak. Arbeidsmiljøloven krever at alt arbeidsutstyr kontrolleres regelmessig med tanke på sikkerhet og funksjon. Visste du at vi i BLS utfører slike kontroller? Våre reolkontrollører er sertifisert av RISE.

Finn ut mer om hvordan BLS hjelper deg med lagersikkerhet
Anderstorp

Sikre dekkreoler for en trygg arbeidsplass

Rassikring og stolpebeskyttere er viktig tilbehør som også kreves iht. arbeidsmiljøloven der det er fare for påkjøring eller kollisjon. Rassikringen til BLS er utformet for å hindre at dekk kan rase ned og skade folk, kjøretøy og utstyr. Ved hjelp av rassikringen kan du også trygt stable høye vertikale grupper med dekk og utnytte plassen effektivt. Ved å montere stolpebeskyttere reduserer du risikoen for ulykker og skader som kan oppstå hvis et kjøretøy utilsiktet skulle kollidere med en dekkstabel, en vegg eller andre lagerkonstruksjoner.

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

Har du spørsmål og tanker, eller ønsker du kanskje bare å si hei? Uansett hva det måtte være, lover vi å gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.

Vanlige spørsmål om dekkreoler

Hvor mange nivåer kan deres dekkreoler ha i høyden?

Vi tilbyr dekkreoler med opptil 7 nivåer i høyden. Når du kjøper en dekkreol, er det også viktig å ta hensyn til truckens høyde og løftekapasitet.

Hvilke trucker tilbyr dere til dekkreolene?

Vi tilbyr mange ulike varianter av dekktrucker. Ønsker du mer informasjon? Klikk på koblingen nedenfor for å gå til dekktruckbrosjyren som viser de ulike modellene.

Hvor stor vekt tåler deres dekkreoler?

Våre dekkstenger tåler en belastning på opptil 30 kg/dekk eller 120 kg/dekksett.