Hoppa till innehållet
Stort Lager

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Ta kontakt med oss

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg? La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg

Invester i et godt lagersystem

Det å kjøpe et nytt lagersystem eller oppgradere et eksisterende, er en langsiktig investering som krever både tid og planlegging. Det er mange beslutninger som skal tas, samtidig som man må overholde tidsfrister, og det investeres både tid, penger og kunnskap i denne beslutningen. En god lagerinnredning skal dekke dagens behov, samtidig som det skal være fleksibelt og kunne tilpasses endrede behov i fremtiden. Vi i BLS hjelper deg med å ta riktig beslutning og sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Vi tilbyr et bredt utvalg av lagerløsninger og tilbehør som passer for de fleste virksomheter, uansett størrelse og bransje.

Lagerinnredning for ethvert behov

I vårt utvalg finner du pallereoler, småvarereoler, grenreoler og andre typer lagerinnredninger. Lagersystemene er designet for at du enkelt skal kunne oppbevare og håndtere varene, uansett størrelse. Vi hjelper deg ikke bare med å optimalisere lageret for varene som skal oppbevares, men også personalet som skal jobbe der. Vi har løsninger til alle lagre, uansett behov og utfordringer. Reduser antallet tunge løft for medarbeiderne med vår dekkreol, eller utstyr lageret med rullebaner for å redusere antallet feilplukkinger. Ved hjelp av grenreoler kan du oppbevare langgods på en enkel og sikker måte. Med pallereolene kan du oppbevare pallene og enkelt bygge ut og supplere senere.

Tilpasningsdyktige reoler

Takket være vårt store utvalg av tilbehør kan du også tilpasse reolene slik at oppbevaringen av varene blir så optimal som mulig. I vårt utvalg har vi også mesaniner, som er en kostnadseffektiv løsning som utnytter takhøyden i lagerlokalet og som gir deg en hel ekstra etasje uten at du trenger å bygge ut.

Lagerutstyr med alle sikkerhetskrav

Vi hjelper deg også med å sikre at lagerinnredningen tilfredsstiller alle gjeldende sikkerhetskrav ved å gi konkrete forslag til sikkerhetstiltak. Alle lagersystemer må kontrolleres årlig av en kvalifisert reolkontrollør, og dette er noe vi gjerne hjelper til med. Hvis du har spørsmål om noen av våre lagersystemer, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge riktig!Vi hjelper deg med å skape et effektivt og sikkert lagermiljø for deg og dine medarbeidere. Vi tar hånd om hele prosjektet, fra planlegging til montering av det ferdige lagersystemet. Med egne designere, egen produksjon og eget monteringsteam finner vi sammen lagersystemet som passer best for deg.