Hoppa till innehållet
Sellpy Overblick

Fleksibel, effektiv og mindre slitsomt

Nordens største second-hand e-handel, Sellpy, har i løpet av sommeren flyttet inn i sitt nye lokale i Rosersberg, der BLS har levert lagerinnredning til den 20 400 kvadratmeter store bygningen. Bygningen er oppført for å samlokalisere den operative virksomheten i Sverige til ett og samme sted. Dette for å kunne tilby førsteklasses service til kundene samtidig som de skaper en moderne arbeidsplass skreddersydd for sin egen virksomhet.

Sellpy 1

Fleksibel løsning tilpasset virksomhetens behov

Sellpy søkte en fleksibel løsning som de enkelt kan utvide i takt med bedriftens vekst samtidig som den skulle være tilpasset den allerede eksisterende virksomheten og dens unike behov. Løsningen levert av BLS ble en lagerhylle, konstruert helt i tråd med Sellpys egne behov. Totalt har BLS levert 45 000 meter bjelker til prosjektet.

La oss i BLS skreddersy ditt hyllesystem

Ønsker du hjelp til å optimalisere og effektivisere lageret? Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Vi ser utfordringer som muligheter og er gode på å lage behovstilpassede småvarereoler. Sammen utarbeider vi en lagerløsning som utnytter lagerarealet maksimalt uten å gå på akkord med sikkerheten. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

 

BLS 231117 0388 LOWRES

Mats Danielsen

Salgssjef og Prosjektselger

+47 934 91 451

mats@blsas.no

Sellpy Fredrik Och Filip

Tydelig og rask kommunikasjon

Fredrik Lindholm, Head of Infrastructure, sier at BLS sin styrke i prosjektet har vært den klare og raske kommunikasjonen.

"Kommunikasjonen med BLS fungerte veldig bra fra et tidlig stadium. De utfordringene som oppsto underveis ble løst, og kommunikasjonen var tydelig fra begynnelsen. Det som fungerte veldig bra, var den korte tiden mellom salg og konstruksjon da vi utviklet nye løsninger. Det føltes aldri som om prosjektet stoppet opp."

Sellpy Byggnad

Om Sellpy

Sellpy er Nordens største nettbutikk for brukt klær. Selskapet ble grunnlagt i 2014 med målet om å tilby en tjeneste der forbrukere enkelt kan selge produkter som ikke lenger blir brukt. Selskapet har totalt solgt over 25 millioner ulike varer og er i dag tilgjengelig på 24 markeder rundt om i verden.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning
BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg innen kort tid