Hoppa till innehållet
BLS XL Bygg 240430 347

XL-byggs flaggskip

Da XL-Bygg åpnet sitt nye flaggskip i Jönköping, var det med stor stolthet at BLS AB leverte lagerinnredningen. Det imponerende anlegget strekker seg over 10 000 kvm.

XL-Bygg styrker sin tilstedeværelse i Småland

XL-Bygg, en av Sveriges ledende byggevarehandlere, har styrket sin tilstedeværelse i Småland gjennom etableringen av en flaggskipsbutikk i Jönköping. Denne satsingen gjøres for å møte den økte etterspørselen og for å tilby bedre service til sine kunder. BLS AB er glade for å ha fått tilliten til å levere lagerinnredningen til anlegget.

En pålitelig samarbeidspartner

BLS AB har levert en omfattende løsning til XL-Bygg Jönköping, inkludert pallereoler med kapasitet til over 800 paller og trelastreoler med kapasitet til over 200 rom. Trelastreolene er utstyrt med en mesanin som utvider lagringsplassen og muliggjør effektiv lagring av buffer materiale. Utendørs finnes det også trelastreoler og grenreoler med tak for å beskytte godset.

Joakim Persson, administrerende direktør for XL-Bygg Jönköping, uttrykker sin takknemlighet: "BLS har vært fantastisk fleksible og en utrolig støtte i å få frem en så god løsning som mulig til slutt." Den nye lagerinnredningen optimaliserer plassen og forbedrer logistikken, noe som gagner både selskapet og kundene.

Trenger du hjelp til å skape en sikker oppbevaring av trelast og langgods?

Hvilket oppbevaringsbehov har du? Vi i BLS har lang erfaring med å utarbeide optimaliserte løsninger med trelast for ulike typer virksomheter. Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Sammen finner vi en løsning der ditt behov står i fokus. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS 231117 0388 LOWRES

Mats Danielsen

Prosjektsalg

+47 93491451

mats@blsas.no

BLS XL Bygg 240430 347

Kapasitet for oppbevaring i over 200 rom

Totalt har XL-Bygg investert i trelastreoler med over 200 rom, noe som muliggjør en allsidig og fleksibel oppbevaring av ulike trelastlengder. Dette gir XL-Bygg muligheten til å tilby sine kunder et bredt utvalg av ulike trelastlengder.

Trelastreolene er i tillegg utstyrt med en mesanin og gittergulv for å oppfylle sprinklerkravene i lokalet. Mesaninen utvider lagringsplassen og skaper muligheter for en effektiv oppbevaring av buffer materiale, noe som er en stor fordel for å håndtere sesongvariasjoner og plutselige etterspørselsøkninger. Utendørs har uteområdet også blitt utstyrt med trelastreoler og grenreoler med tak for å beskytte det oppbevarte godset mot vær og vind.

BLS XL Bygg 240430 7

Fordeler med dypstablingsreoler

BLS har også levert dypstablingsreoler for isolasjon. Denne løsningen har vist seg å være en logistisk fordel både for kundene og XL-Bygg, da det er enkelt for kundene å plukke isolasjonen samtidig som det er lett å fylle på lageret. Denne metoden bidrar til en mer effektiv og kundevennlig lagerhåndtering, noe som i sin tur forbedrer den overordnede logistikken og lageromsetningen.

BLS XL Bygg 240430 449

Om XL-Bygg

XL-Bygg er Sveriges ledende byggevarekjede og omfatter merkene XL-Bygg, Bolist og Järnia. Kjeden består av nesten 100 frittstående anlegg rundt om i Sverige. XL-Bygg Jönköping åpnet i begynnelsen av desember 2022, og anlegget har et areal på 10 000 kvm bestående av både butikk og logistikksenter.

Skal vi utarbeide en effektiv løsning for lagring av trelast og langgods?

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg