Hoppa till innehållet
Däckställ

Mobile dekkreoler

Er du i behov av å maksimere lagringsplassen på dekklageret ditt, kan et mobilt dekklager være akkurat det du leter etter. Med mobile dekkreoler kan du utnytte opptil 90% mer av lagringsområdet i lokalet ditt. Dette fordi mobile dekkreoler minimerer antall truckganger, og området kan derfor brukes nesten fullt ut.

Fordelene med mobile dekkreoler

I mobile dekkhotell pakkes dekkreolen tett sammen, og siden systemet er bevegelig, trengs bare en truckgang mellan lagringsplassene. Dette gjør systemet perfekt for deg som trenger høy lagringstetthet samtidig som dekkene er enkle å få tilgang til i reolen.

Mobilt Däckställ

Effektiviser din dekkoppbevaring

I mobile dekkreoler er det enkelt å oppbevare forskjellige typer personbildekk. Dekkreolene er designet for å optimalisere brukervennligheten og sikkerheten ved oppbevaring av dekk i forskjellige miljøer, som verksteder, dekkbutikker og dekkhoteller. Avhengig av behovet, kan enhetene tilpasses manuelt eller elektrisk for å møte spesifikke krav.

Ønsker du å snakke om mobile dekkreoler?

Har du dekk som trenger å lagres effektivt, smart og plassbesparende? Ta kontakt med oss, så avtaler vi en tid for å møtes. Vi ser på utfordringer som muligheter og er dyktige til å skape skreddersydde systemer for dekkoppbevaring. Sammen med deg skaper vi en lagerløsning som utnytter lokalflaten maksimalt uten å gå på akkord med sikkerheten. Ikke sjelden starter vi tegnearbeidet allerede på stedet hos dere.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-postkontakt, så tar vi det derfra.

Kontakte oss
BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Däckline

Däckline maksimerer lagringen med mobile dekkreoler.

Däckline optimaliserer lagringen med mobile dekkreoler. Däckline har investert i elektrisk drevne vogner slik at arealet i lokalene kan utnyttes maksimalt. Enhetene er utstyrt med dekkreoler på 7 nivåer, noe som gjør at reolsystemet muliggjør lagring av 4500 dekksett, eller 18 000 dekk.

Les mer om løsningen levert til Däckline.

Vanlige spørsmål om mobile dekkreoler.

Er mobile dekkreoler egnet for alle typer dekk, inkludert ulike dimensjoner og dekktyper?

Ja, våre mobile dekkreoler er designet for å være allsidige og passer for en rekke forskjellige dekk, inkludert personbildekk, vanlige dekk og SUV-dekk. Imidlertid er de ikke egnet for traktor- eller lastebildekk.

Finnes det ulike modeller eller typer av mobile dekkstativer å velge mellom, og hvordan velger man det mest passende for sitt firma?

Vi tilbyr et mangfold av mobile dekkstativer, inkludert både elektrisk og manuelt drevne enheter, samt alternativer for å håndtere dekk stående eller liggende. Valget mellom elektrisk eller manuell drift avhenger av ønsket automatisering og tilgjengelig budsjett, mens det stående eller liggende alternativet kan avhenge av ditt firms lagringsbehov og tilgjengelig plass.

For å velge den mest passende modellen, anbefaler vi å vurdere faktorer som firmaets størrelse, type dekk du jobber med, arbeidsflytkrav og tilgjengelige ressurser. Vårt team står til disposisjon for å gi personlig rådgivning og hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine spesifikke behov.

Hvordan styrer man mobile dekkstativer?

De elektrisk drevne enhetene styres smidig enten via en fjernkontroll eller ved et enkelt trykk på knappen på utsiden av stativet. For de manuelle enhetene brukes en sveiv for å justere truckgångene mellom dekkstativene for optimal utnyttelse av lagringsplassen.

Hva er det viktig å tenke på ved kjøp av mobile enheter?

Fordi de mobile vognene går på skinner, er det monteringen av skinnene som utgjør den største forskjellen fra våre andre løsninger. Hvordan skinnene monteres, kommer an på om det er et nybygg eller en allerede eksisterende lagerbygning. Hvis lageret skal bygges, kan man montere skinnene samtidig som man støper gulvet. Hvis det er en eksisterende lagerbygning, må betongplaten være minst 150–200 mm for at skinnene skal kunne monteres. Dette gjør man ved å frese i gulvet.

Besiktning I Lager

Når inspiserte du dekkreolen sist?

Ifølge norsk lovgivning er det bedriftene som har ansvaret for at de ansatte jobber i et trygt miljø og med sikkert utstyr. Lagermiljøet er intet unntak. Arbeidsmiljøloven krever at alt arbeidsutstyr kontrolleres regelmessig med tanke på sikkerhet og funksjon. Visste du at vi i BLS utfører slike kontroller? Våre reolkontrollører er sertifisert av RISE.

Finn ut mer om hvordan BLS hjelper deg med lagersikkerhet
Anderstorp

Sikre dekkreoler for en trygg arbeidsplass

Rassikring og stolpebeskyttere er viktig tilbehør som også kreves iht. arbeidsmiljøloven der det er fare for påkjøring eller kollisjon. Rassikringen til BLS er utformet for å hindre at dekk kan rase ned og skade folk, kjøretøy og utstyr. Ved hjelp av rassikringen kan du også trygt stable høye vertikale grupper med dekk og utnytte plassen effektivt. Ved å montere stolpebeskyttere reduserer du risikoen for ulykker og skader som kan oppstå hvis et kjøretøy utilsiktet skulle kollidere med en dekkstabel, en vegg eller andre lagerkonstruksjoner.

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

Har du spørsmål og tanker, eller ønsker du kanskje bare å si hei? Uansett hva det måtte være, lover vi å gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.