Hoppa till innehållet
1 (1)

Lagerinnredning for bevaring av forsvarshistoriske artefakter

Effektiv lagerløsning til forsvarshistorisk museum

Statens forsvarshistoriske museer med Armémuseum har etablert et nytt lagerlokale i Arlandastad. Hensikten med lokalet er å skape en plassbesparende, men samtidig skånsom og klimaanpasset lagring for alle museumsobjektene som ikke brukes i noen av de pågående utstillingene eller som ikke er utlånt til andre museer verden over.

1 (1)

Maksimer lagringsplassen med mobile pallereoler

Løsningen er levert via Sono Sverige og består av totalt 2500 pallplasser. Det forsvarshistoriske museet trengte en løsning som var plassbesparende og ga mulighet til å lagre så mye som mulig på en begrenset plass. Dette resulterte i at over 2000 av pallplassene er i mobile pallereoler, som er en optimal løsning når det er behov for å maksimere plassen artikler skal lagres på.

3 (2)

Skap en bred lagringsmulighet

BLS har også levert grenreoler for å dekke en så bred lagringsmulighet som mulig. På denne måten kan museet lagre en variasjon av gjenstander på en effektiv måte. Ved å tilby en optimal lagerløsning for Armémuseum har BLS bidratt til å hjelpe museet med å effektivisere sin lagerhåndtering og maksimere utnyttelsen av den tilgjengelige plassen.

Vi er her for å hjelpe deg!

Er du nysgjerrig på å vite mer om løsningen vi leverte til Armémuseum, eller vil du kanskje bare si hei? Ikke nøl med å kontakte meg eller noen andre med dine spørsmål.

2 (1)

Om Armémuseum

Armémuseum er et militærhistorisk museum som ligger sentralt i Stockholm og er en del av Statens försvarshistoriska museer. Museet skildrer Sveriges historie fra 1500-tallet til nåtid. Samlingen deres består av over 100 000 gjenstander fra middelalderen og fremover, inkludert uniformer, våpen og flagg. Museets formål er å vise hvordan mennesker har blitt påvirket av krig og konflikter gjennom historien.

BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber
BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning