Hoppa till innehållet
Mobilt Pallställ Fryslager

Mobile pallereoler

Når du vil utnytte lagringsplassen maksimalt, bør du kanskje vurdere et mobilt pallereol. Et system som er perfekt for deg som trenger sikker lagringstetthet, for eksempel når det gjelder, kjøle- og fryselager.

Lagerhåndtering med mobile pallereoler

BLS mobile pallereoler passer perfekt for deg som lagrer gods på pall og ønsker å utnytte lagringsplassen maksimalt. Med mobile pallereoler pakkes reolene tett sammen, og takket være systemets bevegelighet trengs det kun én truckgang mellom lagringsplassene. Dette gjør det enkelt å nå godset ditt i pallereolene og gir deg muligheten til å skape høy lagringstetthet uten å gå på kompromiss med tilgjengeligheten.

Fordelene med BLS mobile pallereoler

  • Færre truckganger frigjør mer lagringsplass og øker effektiviteten
  • Tettpakkede reoler gir opptil 90 prosent mer av din lagringsplass
  • Det mobile systemet styres via en fjernkontroll på trucken eller med et enkelt knappetrykk
  • Mulighet for å velge manuell eller elektronisk styring etter behov
  • Høy sikkerhet
Namnlöst 1 Återställd

En mobil løsning krever planlegging

Å velge en mobil løsning for ditt lager er en utmerket måte å maksimere plassen på, men det krever grundig planlegging for å sikre en smidig installasjon og optimal funksjon. Ikke bekymre deg - med vår erfaring med mobile løsninger vil vi veilede deg trygt gjennom hele prosessen og sørge for at lagerhåndteringen din blir så effektiv og smidig som mulig.

Les mer om mobile systemer

Skal vi skape en effektiv løsning for å lagre produkter på pall?

Har du paller som trenger å lagres effektivt, smart og plassbesparende? Ta kontakt med oss, så avtaler vi en tid for å møtes. Sammen med deg vil vi skape en lagerløsning som utnytter lokalplassen maksimalt uten å gå på kompromiss med sikkerheten. Ofte starter vi tegnearbeidet allerede hos dere.

La oss begynne med en telefonsamtale eller en e-postkontakt, så tar vi det derfra.

Kontakta oss
BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Fryslager Med Mobila Pallställ

Se våre kundecase med mobile pallereoler.

Allson Kyl og Fryselager, eksperter innen matlogistikk og distribusjon, har nylig investert i et nytt fryselager for å møte den økte etterspørselen etter sine tjenester. Til tross for en stram tidsplan har BLS sikret en smidig levering og montering. Det nye systemet har en kapasitet på 21 000 paller og muliggjør en effektiv plukkeprosess med minimal plass. I tillegg til plassbesparelsen bidrar det til energieffektivitet ved å redusere behovet for kjøling.

Les mer om løsningen levert til Allson Kyl og Fryselager

Vanlige spørsmål om mobile pallereoler

Hvordan styres mobile pallereoler?

De elektrisk drevne vognene styres smidig enten via en fjernkontroll eller ved et enkelt knappetrykk på utsiden av reolene.

Finnes det ulike typer mobile pallereoler?

Mobile pallereoler tilpasses for å effektivisere din flyt. Det betyr at pallereolene tilpasses helt etter dine og lokalets forutsetninger.
Palledimensjoner, type gods, belastning, truckganger, gulvareal og takhøyde setter rammene for prosjektet.

Hva er det viktig å tenke på ved kjøp av mobile enheter?

Fordi de mobile vognene går på skinner, er det monteringen av skinnene som utgjør den største forskjellen fra våre andre løsninger. Hvordan skinnene monteres, kommer an på om det er et nybygg eller en allerede eksisterende lagerbygning. Hvis lageret skal bygges, kan man montere skinnene samtidig som man støper gulvet. Hvis det er en eksisterende lagerbygning, må betongplaten være minst 150–200 mm for at skinnene skal kunne monteres. Dette gjør man ved å frese i gulvet.

Ali

BLS er med deg fra første dag

Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Finn ut mer om hvordan BLS jobber
BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Dette er BLS

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

Har du spørsmål og tanker, eller ønsker du kanskje bare å si hei? Uansett hva det måtte være, lover vi å gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.