Hoppa till innehållet
Mobilt Pallställ Fryslager

Mobile pallereoler skaper optimalisert plass og energisparing

Allson Kyl og Fryselager er eksperter på matlogistikk og distribusjon, og for å møte den økte etterspørselen etter deres tjenester har de nylig investert i et nytt fryselager.

3

Et nært samarbeid med rask levering

BLS har hatt privilegiet av å være med på å levere og montere mobile pallereoler til dette lageret. Utfordringen helt fra starten var at tidsplanen for hele løsningen var svært stram, fra skinnene ble montert ned i november til reolene ble levert i begynnelsen av januar, og til lageret ble tatt i bruk første mars. Vi har arbeidet tett med Allson gjennom hele prosessen for å sikre at alt gikk smidig og i henhold til planen. Vi er glade for å ha bidratt til en effektiv og moderne lagerløsning som vil være til fordel for Allson og deres kunder.

Skal vi lage en effektiv løsning for lagring av produkter på pall?

Trenger du hjelp for å oppnå effektiv lagerflyt? Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Med lagerbrillene på ser vi utfordringer som muligheter. Sammen skaper vi en løsning som er skreddersydd for dine behov. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

2

Optimal plassutnyttelse og energieffektivite

Fryselageret har en kapasitet til å lagre 21 000 paller i mobile pallereoler fra BLS. Mobile pallereoler er en lagerløsning som optimaliserer plassen i et lager ved å minimere avstandene mellom reolene, noe som gjør løsningen svært plassbesparende. Formålet med de mobile pallereolene er ikke bare å spare plass, men også energi, da det ikke kreves nedkjøling av et like stort område som det ville vært nødvendig for samme lagringskapasitet i vanlige pallereoler.
Fryslager

Om Allson Kyl og Fryselager

Allson Kyl og Fryselager er et familieeid selskap med over 40 års erfaring innen lagerhåndtering. Selskapet tilbyr helhetlige løsninger for tørr-, kjøle- og fryselagring av matvarer.

Mobilt Pallställ Fryslager

BLS mobile reoler

Hvis du vil maksimere lagerarealet, kan et mobilt pallereolsystem være akkurat det du er på jakt etter. Med mobile pallereoler kan du utnytte opptil 90 % mer av lagringsplassen. Dette kan man oppnå fordi antallet truckganger minimeres, noe som gjør at du kan utnytte gulvarealet nesten fullt ut. Mobile systemer er et utmerket alternativ for eksempel for dekklagre, arkivhyller samt kjøle- og fryselagre.

Finn ut mer om mobile reoler fra BLS
BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Finn ut mer om hvordan BLS jobber

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg innen kort tid