Hoppa till innehållet
Voith3

CE-sertifiserte grenstål for rask og sikker levering

Voith i Högsjö henvendte seg til oss for å få hjelp til å oppdatere sitt nåværende lager, da deres eksisterende lagerinnredning ikke lenger oppfylte virksomhetens krav og behov. De gamle grenstøllene var utdaterte, og bedriftens behov hadde endret seg siden de ble installert.
Voith2

Over 70m lagring i grenreoler

Vi løste problemet ved å levere tre grenreoler, to doble og ett enkelt. Grenstander har en lengde på henholdsvis over 60 og 70 meter og er over 7 meter høye med 7 støttearmer. Dette har skapt en utvidet lagerkapasitet for selskapet, som håndterer lang last i form av både ruller og trekasser.

Voith3

CE-sertifiserte stativer og pålitelig levering

Siden det eksisterende lagerinnredning ikke lenger oppfylte selskapets krav, var rask levering avgjørende. Takket være kort leveringstid og rask montering kunne grenstativ leveres og monteres på drøyt 6 uker. Ytterligere faktorer som gjorde at kunden valgte oss var at våre filialstativer er CE-sertifisert og kundens tidligere positive erfaring med vår service i forbindelse med to tidligere leveranser av mobile filialstativer.

Voith

Om Voith

Voith i Högsjö er en ledende produsent av komponenter til papirindustrien, med en sterk global tilstedeværelse i over 60 land og en arbeidsstyrke på over 20 000 ansatte. Selskapets anlegg i Högsjö er et av deres største produksjonsanlegg i Sverige og utgjør en viktig del av deres globale produksjonsnettverk.

BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber
BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning

Vi er her for å hjelpe deg!

Er du nysgjerrig på å vite mer om løsningen vi leverte til Voith, eller vil du kanskje bare si hei? Ikke nøl med å kontakte meg eller noen andre med dine spørsmål.