Hoppa till innehållet
Postnord Tomt Lager (1)

En synkronisert strøm

PostNord har etablert et nytt lager i sørlige Stigamo. Driften vil bli håndtert av PostNord, og Husqvarna er leietakeren som vil benytte lageret. Sørlige Stigamo er strategisk plassert langs E4 utenfor Jönköping/Vaggeryd og er i dag rangert som en av Sveriges sterkeste logistikkområder.

Sikrer og effektiviserer distribusjonen av produkter

Det nye lageret har et areal på over 45 000 kvadratmeter og inneholder en pallereol-løsning i kombinasjon med en automatisk Autostore-løsning. Kombinasjonen av Autostore og konvensjonell pall-lagring krever synkronisering av flyten mellom de ulike lagringsløsningene, noe BLS er stolte av å ha lykkes med. Lagerløsningen sikrer og effektiviserer distribusjonen av produkter til egne lagre rundt om i verden, samt til kunder.

Postnord Monterat Lager

Lagring og montering av 40 000 pallplasser

BLS har fått muligheten til å levere pallereoler med plass til å lagre cirka 40 000 paller. I tillegg til pallereolene håndterte vi også leveranse og montering av lagerinnredning samt beskyttelse til anlegget. Monteringen pågikk i totalt 7 uker.

Skal vi lage en effektiv løsning for lagring av produkter på pall?

Trenger du hjelp for å oppnå effektiv lagerflyt? Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Med lagerbrillene på ser vi utfordringer som muligheter. Sammen skaper vi en løsning som er skreddersydd for dine behov. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS 231117 0388 LOWRES

Mats Danielsen

Prosjektselger

+47 934 91 451

mats@blsas.no

Postnord Tomt Lager (1)

Om PostNord

PostNord TPL er Nordens ledende leverandør av tredjepartslogistikkløsninger. Selskapet er en del av PostNord-konsernet og hadde en omsetning på totalt 2,1 milliarder svenske kroner i 2021. Totalt har de tilgang til over 660 000 kvadratmeter lagerplass og driver virksomhet i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Ljungby og Jönköping.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning
BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg innen kort tid