Hoppa till innehållet
62163C23b1c4934273fd8e2a Mikkel Rorleggerhuset

Ikke noe rør med nytt lager

Rørleggerhuset i Oslo er i sterk vekst, og trengte effektive reolløsninger til sitt nye lager. Løsningen ble et samarbeid med BLS.

Effektive reolløsninger

Rørleggerhuset i oslo er i sterk vekst, og trengte effektive reolløsninger til sitt nye lager. løsningen ble et samarbeid med BLS.

Tidligere hadde firmaet et lite lager på 50 kvadratmeter til oppbevaring av rør, deler, maskiner og verktøy. Det ble etter hvert for lite.

– Nye kunder førte til et behov for større delelager med mer lagringsplass. Lagerinnredningen vi hadde fra før var heller ikke optimal for vårt bruk, forteller daglig leder Mikkel Hestnes.

Rørleggerbedriften utvidet nylig lagerkapasiteten til 200 kvadratmeter. Da trengte de også hjelp med å innrede lageret.

Lagerinnredning er ikke noe jeg har peiling på. Derfor ringte jeg Mats Danielsen i BLS for å høre om han kunne hjelpe meg, sier Hestnes.

 

Fikk personlig befaring og gode priser

Rørlegger-sjefen visste at Danielsen jobbet med reolinnredning til lager, men var usikker om hans bedrift var for liten for BLS. Heldigvis fikk han positiv tilbakemelding.

– Jeg visste at Mats var flink på dette, og trengte ikke å ta kontakt med andre leverandører, for han han kom på befaring med en gang, smiler Hestnes.

På befaringen med Danielsen fikk bedriftseieren tips og råd om hvilke løsninger han burde velge til lageret.

– Forslaget kom på bordet ganske raskt. Det var en enkel og god løsning som fungerte bra for oss. Prisen var også veldig god, forteller Hestnes.

Jobber også med smb-bedrifter

BLS har fast kontaktperson, gratis befaring og skreddersydde lagerløsninger som en del av sitt konsept. Mats Danielsen forteller at små og mellomstore bedrifter blir overrasket når han tilbyr seg å komme på gratis befaring.

– Små og mellomstore bedrifter er ikke vant til god service fra store aktører i reolbransjen. Det har BLS som mål å gjøre noe med, sier han.

Danielsen forteller at de fleste kunder trenger individuelle tilpasninger, men at de ikke helt vet hvilke reoler de skal velge.

– De ender ofte opp med å kjøpe dårlige løsninger fra kataloger eller nettbutikker uten lokal tilstedeværelse. Med vårt konsept får også de mindre bedriftene oppfølging og løsninger på nivå med de store aktørene, sier han.

Setter pris på god service

Hestnes i Rørleggerhuset la kjapt merke til at BLS hadde et annet konsept enn han hadde forventet på forhånd.

– Jeg visste ikke at en så stor aktør som BLS var interessert i å jobbe med en SMB-bedrift som vår, men der tok jeg feil. Vi fikk god oppfølging, smarte løsninger og konkurransedyktige priser, forteller han.

Hestnes er godt fornøyd med jobben som Danielsen gjorde for dem.

– BLS tilbyr veldig god service. Mats bisto til og med under monteringen av hyllesystemet som vi bestilte. Jeg kan absolutt anbefale dem videre til andre små og mellomstore bedrifter, smiler Mikkel Hestnes.