Hoppa till innehållet
62178292A168657c4b9e45b1 Pp Bergen Arne

Her er lageret som er skikkelig god på engros

PP Vestland flyttet inn i større lokaler i Bergen, og trengte effektive reoler til sitt nye lager. Løsningen ble et samarbeid med Nordic Racking Group.

PP Vestland AS i Bergen har vokst i rakettfart de siste tre årene. Selskapet selger kjente merkevarer til renholds- og vedlikeholdsbransjen, og har en rekke private og offentlige bedrifter på kundelisten. Selskapet har fire ansatte.

Den raske veksten gjorde at engrosbedriften trengte større plass. I januar 2020 flyttet selskapet til Kanalveien 60 i Bergen, og økte med det lagerkapasiteten fra 200 til 600 kvadratmeter.

– Vi flyttet fordi vi ønsker å vokse raskere som selskap. I Kanalveien har vi bedre beliggenhet og større plass. Det er positivt både for oss og kundene, sier partner Arne Longvastøl i Care Companies, som er en av eierne i PP Vestland.

TOK KONTAKT MED ERFAREN RÅDGIVER

Longvastøl forteller at han hadde lite erfaring med lagerinnredning da flyttelasset gikk.
Han valgte derfor å ta kontakt med Ronnie Pedersen i Nordic Racking Group. Selskapet er en ledende leverandør av reolløsninger i det nordiske markedet, og har avdelingskontor i Bergen.

– Jeg kjenner Ronnie gjennom nettverk, og visste at han kunne hjelpe oss med å planlegge og levere reolinnredningen vi trengte, sier Longvastøl.

Nordic Racking Group tilbyr alltid gratis rådgivning og gratis befaring som en del av sitt konsept.

– Små og mellomstore bedrifter er viktige for oss. Vi ønsker å hjelpe alle kunder, og tilbyr alltid gratis befaring, uavhengig av størrelse, sier Ronnie Pedersen.

MÅTTE FORENE LAGER OG BUTIKK I ETT KONSEPT

Reoleksperten forteller at de fleste kunder trenger individuelle tilpasninger, men at de ikke helt vet hvilke løsninger de skal velge.

– PP Vestland skiller seg ut fordi de er en lagerbutikk hvor kundene plukker varene selv i butikken. Vareutvalget er også bredt, fra små pakker med munnbind til større vaskemaskiner og støvsugere.

– Vi trengte en helhetlig løsning hvor lageret måtte fungerer optimalt både som lager og butikk samtidig, forteller Ronnie Pedersen.

Han foreslo derfor en løsning med pallreoler og småvarereoler som supplement til reolene PP Vestland hadde fra før.

– Da endte vi opp med en butikk hvor varene blir godt presentert samtidig som sikkerheten er ivaretatt for kunder og ansatte i butikken, sier Ronnie Pedersen.

GODT FORNØYD MED PERSONLIG SERVICE

Selv er Arne Longvastøl godt fornøyd med sluttresultatet.

– Jeg var ganske grønn på hvilke løsninger vi måtte ha, men heldigvis fikk jeg god hjelp av Ronnie, smiler han.

Longvastøl sier han setter pris på Nordic Racking Groups konsept med fast kunderådgiver, personlig service og konkurransedyktige priser.

– Jeg er godt fornøyd med jobben som Nordic Racking Group og Ronnie Pedersen har gjort for oss, sier Longvastøl.

Nå ser han frem til nye prosjekter for PP Vestland.

– Vi har god dialog med Ronnie. Han kjenner bedriften og våre behov. Det er en fordel hvis vi skal utvide i fremtiden, sier Arne Longvastøl.