Hoppa till innehållet
Garo 2

Minskede kostnader gjennom gjenbruk

GARO har nylig utvidet sin svenske virksomhet ved å flytte fra tre anlegg til ett samlet nytt anlegg i Hillerstorp. Det nye anlegget omfatter både produksjon og lager.
Garo1

Gjenbruk av tilbehør

BLS har levert pallereoler til det nye lagerlokalet med en total kapasitet til å lagre 3500 paller. Størstedelen av lagerløsningen ble kjøpt ny fra BLS, men for å redusere kostnadene ble mye av det allerede eksisterende tilbehøret i reolene brukt. Dette betyr at GARO kunne gjenbruke sine nettplan og uttrekksenheter i den nye lagerløsningen.

Garo 2

Om Garo

GARO produserer og utvikler produkter og løsninger innen el og e-mobilitet. Selskapet ble grunnlagt i 1939 i Gnosjö, Småland og er i dag til stede i seks land med rundt 400 ansatte. Med en omsetning på nesten 1,4 milliarder i 2022 fortsetter GARO å være en fremtredende aktør i bransjen.

BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber
BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

La oss starte med en telefonsamtale eller e-postkontakt, så tar vi det derfra. Vennligst fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.