Hoppa till innehållet
Däckline (2)

Deckline utvider sitt lager med ny innredning.

Maximer lagringsplassen med mobile vogner.

Däckline i Helsingborg utvider sitt lager, og lagerområdet er maksimalt utnyttet. Totalt har BLS bidratt med å levere dekkreoler med plass til 18 000 dekk og pallereoler med plass til over 12 000 felger.

Däckline

Optimal lagring av dekk og felger

Däckline har investert i elektrisk drevne vogner for å utnytte lokalens plass maksimalt. Enheter er utstyrt med dekkhyller i 7 nivåer, noe som gjør at hyllene kan lagre 4500 dekksett eller 18 000 dekk. For å oppfylle kravene til lagring, er dekkhyllene også utstyrt med sikkerhetsbeskyttelse. Lokalen er også utstyrt med pallereoler for optimal lagring av felger. Totalt har lageret blitt utstyrt med 52 seksjoner med pallereoler, som til sammen muliggjør lagring av over 12 000 felger.

Velkommen til å kontakte meg

Har du spørsmål eller tanker om hvordan vi kan hjelpe deg, eller vil du kanskje bare si hei? Ta gjerne kontakt så kan jeg fortelle mer om leveransen til Däckline, BLS, og hvordan vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Velkommen til å kontakte oss
BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Namnlös Design (20)

Om Däckline

Däckline tilbyr dekk, felger og komplette hjul fra kjente merker til alle typer bilmodeller. Selskapet ble grunnlagt i 1996 og tilbyr produkter både online og i deres fysiske butikk i Helsingborg. I den fysiske butikken deres tilbyr de også dekkskift, lagring samt inspeksjoner og hjuljusteringer.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning
BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg innen kort tid