Hoppa till innehållet

Nytt lager med ny lagerinnredning til Coopers Candy

2500 hyllmeter til Sveriges beste lager.

Da Coopers Candy vokste ut av sine lokaler i Stockholm-området og det var på tide å flytte lageret til Nässjö, fikk BLS være med på å levere 2500 meter med hyllereoler.

Coopers10

Enkel flytting med minimalt avbrudd

Etter å ha vokst ut av lokalene sine i Stockholm, har nå Coopers Candy flyttet lageret sitt til Nässjö i Småland. Selskapet søkte en totalleverandør der både produkter og montering ble håndtert av samme leverandør for å minimere avbrudd i produksjonen. Valget falt på BLS, og vi er stolte over å ha levert 2500 meter lagerhyller til deres nye lager.

Vi er her for å hjelpe deg!

Trenger du hjelp til å optimalisere og effektivisere lageret ditt? Vi lytter gjerne og avtaler en tid for å besøke deg. Vi ser utfordringer som muligheter og er flinke til å skape behovstilpassede hyller. Sammen med deg skaper vi en lagerløsning som utnytter plassen maksimalt uten å gå på kompromiss med sikkerheten. Ofte starter vi tegnearbeidet allerede hos dere.

La oss begynne med en telefonsamtale eller e-postkontakt, så tar vi det derfra.

Kontakt
BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Coopers Candy Gång Hyllställ

Minimer tiden for stengt produksjon

Administrerende direktør for Coopers Candy, Sebastian Pegelow, sier:

"Vi ønsket å gjennomføre flyttingen uten å måtte stenge produksjonen i lengre tid, og med hjelp fra BLS og deres montører var det kun nødvendig å stenge i to dager for montering og flytting av produksjonen."

Sebastian understreker også at salgskontakten og de raske oppdateringene av layouten har bidratt til å lette flytteprosessen og optimalisere lageret for rask inn- og utlevering. Den nye lokalen har gjort at Coopers Candy i dag kan være den raskeste leverandøren av godteri når det gjelder å ta inn nye produkter og levere disse.

Coopers

Om Coopers Candy

Coopers Candy tilbyr et bredt sortiment med over 4000 produkter som inkluderer alt fra chips, nøtter, surt godteri, søtt godteri, salt godteri, sjokolade og kjeks. Selskapet ble grunnlagt i 2012 og leverer i dag produkter til Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland og Nederland.

BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber
BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg innen kort tid