Hoppa till innehållet
BLS Soffa 2

NRG er nå en del av BLS

BLS og Nordic Racking Group (NRG) slår seg sammen for å bli en av de ledende leverandørene av lagerløsninger på den norske markedet. NRG er en av de største leverandørene på markedet, og etter et vellykket samarbeid besluttet BLS og NRG å forene sine styrker.

Sammen ser vi lyst på fremtiden

BLS' fokus på å tilby sikre og raske lagerløsninger ligger i tråd med NRGs eksisterende retning. Sammen ser BLS og NRG store muligheter med oppkjøpet og ser lyst på fremtiden sammen. Oppkjøpet betyr at BLS vil kunne tilby kundene på det norske markedet enda bedre service og løsninger.

BLS ønsker NRG velkommen til organisasjonen, og med BLS' kompetanse og produksjonsapparat, samt NRGs mangeårige erfaringer innen lager- og logistikkindustrien, er NRG og BLS godt rustet for å tilby det norske markedet skreddersydde lagerløsninger av høyeste kvalitet, raskt og til rett tid.

Har du noen spørsmål?

Vil du vite mer om hvordan dette påvirker deg og hvilke nye muligheter det innebærer? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi er klare til å svare på dine spørsmål og gi deg en personlig innsikt i fordelene og endringene som det nye eierskapet medfører.

Ditt tillit betyr mye for oss, og vi ser frem til å høre fra deg og dele med deg hva dette spennende steget fremover betyr for deg som kunde.

BLS 231117 0388 LOWRES

Mats Danielsen

Salgssjef og prosjektselger

+47 934 91 451

mats@blsas.no

BLS 211021 1118 (1)

BLS | Made in Småland

Vi har sprunget ut av vill natur preget av myr, skog og innsjøer. Rett utenfor fabrikken ligger Store Mosse nasjonalpark – Sveriges største høymyrområde sør for Lappland. Her, i smålandske Kulltorp, finner du fabrikken vår. BLS består av et team dyktige medarbeidere som produserer bærekraftige lagerløsninger. Her lager vi alt du trenger til ditt fremtidige skreddersydde lager.

Les mer om BLS
BLS 211021 877 (1)

Det er du som avgjør hvor gode vi er i BLS

Når du kjøper et lagersystem fra oss, er vi med deg fra start til slutt, men også senere. Vi er alltid her for deg, lett tilgjengelige og engasjerte. Vi er smålandsk beskjedne og vet at vi aldri er bedre enn det som medarbeiderne og kundene mener om oss. Det er derfor vi i BLS alltid står på for å skape en løsning som dekker dine behov på beste måte. Ofte ender vi opp mer som en god venn enn en leverandør.

Finn ut mer om hvordan BLS jobber