Hoppa till innehållet
1

Skalering og effektivisering med dekkreol

Da RLL Rad-Lagerlogistik flyttet til nye lokaler utenfor Düsseldorf, var målet å oppskalere virksomheten. Med en mer kostnadseffektiv bygning og effektive dekkreol kan de nå håndtere 1000 dekksett per dag. BLS leverte en løsning som håndterer 20 000 dekksett, organisert i fire dekk per sett, noe som forenkler oversikten og eliminerer behovet for manuell håndtering.

Effektiv håndtering i høysesongen

RLL Rad-Lagerlogistik sto overfor en betydelig utfordring: å opprettholde hastighet og effektivitet i den daglige driften, spesielt i høysesongen når dekkstrømmen øker. Med tusenvis av dekksett i bevegelse hver dag, var det avgjørende å finne en løsning som kunne håndtere denne høye aktiviteten uten å gå på kompromiss med effektiviteten.

2

Smart lagerløsning for en effektiv prosess

For å møte denne utfordringen leverte BLS en dekkstativløsning som kan håndtere en volum på 20 000 dekksett, fordelt mellom SUV- og personbilsdekk. En nøkkelfordel med disse stativene er at dekkene organiseres i sett på fire, noe som gir en klar oversikt der hvert sett tilsvarer en bil. I tillegg eliminerer stativets utforming behovet for manuell håndtering, ettersom dekktrucker brukes for å effektivisere prosessen og øke effektiviteten i lageret.

 

Les mer om våre løsninger for lagring av dekk

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer, eller vil du kanskje bare si hei? Uansett hva det er, lover vi å gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Fyll ut skjemaet med dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

1

Om RLL Rad-Lagerlogistik

Siden 2008 har familiebedriften RLL Rad-Lagerlogistik Potz etablert seg i industriområdet Ratingen-Tiefenbroich utenfor Düsseldorf, Tyskland, og har vokst til å bli en ledende regional aktør innen dekkoppbevaring. De tilbyr tjenester som lagring, inspeksjon og transport av sommer- og vinterhjul. Med en kundebase som inkluderer store bilmerker som Mercedes-Benz, Aston Martin, Porsche, Volkswagen og Volvo, har RLL Rad-Lagerlogistik Potz bekreftet sin posisjon som en spesialisert og pålitelig partner innen hjul- og dekkoppbevaring.

Närbild Däck I Däckställ

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til BLS. Vi tilbyr en bred og nøye gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger som gjør en reell forskjell. Hvert system er nøye designet og produsert for å møte og overgå gjeldende krav og standarder. Produksjonen skjer på vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Lagerinnredning
BLS Personal

BLS er med deg fra dag 1

Vi forstår at det er mye å tenke på når du investerer i et nytt lagerflyt. BLS kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt gjennomføres i henhold til tidsplan, kostnad og funksjon. Når det er tid for installasjon, bygger våre utdannede installatører opp ditt nye lagersystem. Du trenger ikke å bekymre deg for sikkerhetsstandarder og krav, det tar vi oss av.

Prosjektering

Ta kontakt!