Hoppa till innehållet
Balkar

Het på felgen

Da Hurum Dekk & Bilglass bygget nytt lager trengte de spesialtilpassede lagerreoler.

Hurum Dekk & Bilglass ble etablert i 1989, og har hatt god vekst de siste årene.
Selskapet jobber med dekkskift, dekkhotell og bilglass – og teller totalt fem ansatte.

Den positive utviklingen gjorde at selskapet trengte større lokaler, og i juli flyttet bedriften inn på hele 1100 kvadratmeter med nytt dekkhotell, dekkverksted, bilglass-hall og showroom.

– Nå har vi mye bedre plass, og flott beliggenhet rett ved Europavei 134, smiler daglig leder Svein Sønju.

Fant ikke riktige løsninger

Men nytt lager ga også nye utfordringer. Dekkeksperten driver spesialisert, og trenger derfor lagerreoler og løsninger skreddersydd for formålet. De nye lokalene var 600 kvadratmeter større med dobbel takhøyde. Det ga mange muligheter, men også en del utfordringer.

Sønju snakket med folk i bransjen, besøkte messer og hentet inn tilbud fra mange leverandører – uten å treffe blink på hvilke løsninger han skulle velge.

Han ble derfor anbefalt av en annen samarbeidspartner om å kontakte Mats Danielsen i Nordic Racking Group. Selskapet er en ledende leverandør av reolsystemer i det nordiske markedet, og tilbyr alltid gratis rådgivning som en del av sitt konsept.

– De var fornøyde med jobben Mats hadde gjort, forteller Sønju.

 

Trengte skreddersydde løsninger

Mats Danielsen forteller at trenden i bilbransjen går mot dekk og felger av større dimensjoner. Det krever mer robuste dekkreoler, samt arbeidsverktøy som skåner de ansatte for tunge løft.

– Jeg foreslo derfor en løsning med doble dekkreoler i høyden, samt en spesiallaget ergonomisk dekk-lift. På den måten får vi lagret dekkene optimalt, skåner de ansatte for unødvendig manuelt arbeid og sikrer at arbeidsflyten blir mer effektiv, forteller Danielsen.

Det var en løsning som falt i smak hos Hurum Dekk & Bilglass.

– Jeg fikk tilbud fra flere leverandører, men valgte Nordic Racking Group. For oss var skreddersydde løsninger, riktig pris og personlig service utslagsgivende, forteller Sønju.

GLAD FOR PERSONLIG RÅDGIVNING OG SERVICE

– Det er viktig for oss at Nordic Racking Group forstår dekkbransjen. Mats er veldig løsningsorientert, og har gitt meg god oppfølging hele veien. Han kommer ofte på befaring og skreddersyr effektive lagerløsninger tilpasset våre behov, sier felggründeren.

Nordic Racking Group har eget lager i Norge. Det gjør at Sønju også kan få kjapp levering av nye produkter når han trenger det.

– Jeg har nettopp bestilt nye flyttbare mesaniner og pallereoler, og da er det enkelt å ringe Mats som kjenner oss fra før, sier Sønju – som er godt fornøyd med samarbeidet.

– Lageret fungerer knirkefritt. Jeg har ingen problemer med å anbefale Nordic Racking Group videre til andre, smiler Svein Sønju.