Hoppa till innehållet
Pallställpostnord

45 000 pallplasser til PostNord TPL

PostNord TPL har åpnet et nytt, 63 000 kvadratmeter stort lager i Norrköping for å møte økende etterspørsel og utvide sin kapasitet. BLS AB har levert en skreddersydd lagerløsning med cirka 45 000 pallplasser, tilpasset for ulike typer gods og spesifikke kunde behov. Lageret, som også inneholder kontorområder og en cross-docking terminal, tilbyr fleksibilitet og sikkerhet, oppfyller sprinklerkrav og maksimerer lagerplassen.

Kundespesifikk Lagerløsning for PostNord TPL i Norrköping

PostNord TPL er en ledende aktør innen tredjepartslogistikk med flere lager i Sverige. Deres nye anlegg i Norrköping er ikke bare en utvidelse, men også en strategisk satsing for å forbedre effektiviteten og møte den økte etterspørselen. Lageret vil fungere som hjem for både eksisterende kunder som Stadium Outlet og nye kunder. Norrköpings strategiske beliggenhet med velutviklede forbindelser gjør det til et ideelt sted for logistikkselskaper og tilbyr fordeler for selskaper med kunder i hele Norden.

Postnord Martina Och Oskar

Flexibelt lager for kundespesifikke krav

BLS AS har spilt en sentral rolle i å utstyre PostNord TPLs nye lager med en skreddersydd lagerløsning. Totalt har BLS levert cirka 45 000 pallplasser tilpasset kundespesifikke krav. Lageret er utformet for å være svært fleksibelt, noe som er avgjørende for å håndtere ulike typer gods. "Det var ikke et enkel oppsett," sier Martina Widler, Logistikkutvikler PostNord TPL, "vi hadde 11-12 forskjellige forslag før vi fikk det riktig, men BLS viste seg å være veldig tilpasningsdyktige og lydhøre for våre behov."

Pallställage

Optimal effektivitet og sikkerhet

Den nye lagerløsningen har inkludert flere tilpasninger for å sikre optimal effektivitet og sikkerhet. Blant annet er reolene konstruert med ulike høyder og inndelinger for å passe spesifikke lagringsbehov, inkludert langt gods og plukkområder. I tillegg er bjelkene tilpasset for å oppfylle sprinklerkrav, noe som sikrer at sikkerhetsstandardene følges.

Randmarket

Om PostNord TPL

PostNord TPL er Nordens ledende leverandør av tredjepartslogistikkløsninger. Selskapet er en del av PostNord-konsernet og omsatte i 2021 totalt 2,1 milliarder kroner. Totalt disponerer de over en lagerplass på drøyt 660 000 kvadratmeter og driver virksomhet i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Ljungby og Jönköping.