Hoppa till innehållet
3 (1)

Lagringen dobles & leveringstiden halveres

Lotus Furniture, født av ideen om å slippe bryderi og lange leveringstider når møbler til offentlige miljøer skal kjøpes inn, har tatt neste skritt mot fremtiden ved å flytte inn i sin nye, lokale på Stigamo. Med den utvidede lagringskapasiteten har de nå mulighet til å håndtere et større volum møbler og produkter, samtidig som de har klart å halvere sine leveringstider for å enda mer effektivt kunne imøtekomme sine kunders behov og ønsker.

Davidochfilip

Tett kontakt og støtte

Vi i BLS er stolte over å ha vært den valgte partneren når Lotus Furniture skulle optimalisere sitt nye lager på Stigamo.Ved å velge BLS fikk de tilgang til mer enn bare høykvalitets pallreoler i en fin grønn farge; de fikk også tilgang til vår dedikerte støtte og skreddersydde løsninger som passet perfekt med deres unike behov og produkter. Støtten fra våre BLS prosjektselgere har vært uvurderlig, og ifølge David Jarl, grunnlegger av Lotus, har denne støtten vært en viktig faktor for suksessen i prosjektet

2

Raskere leveranser av høykvalitets møbler

Med det nye lageret på Stigamo har Lotus Furniture doblet sin lagringskapasitet. Den optimaliserte lagerstrukturen og den skreddersydde lagerløsningen fra BLS har muliggjort et mer effektivt flyt, som har resultert i at Lotus har kunnet halvere sine leveringstider. Denne forbedringen er av ytterste vikt for både firmaet og deres kunder, som nå kan forvente enda raskere leveranser av høykvalitets møbler. Med den dedikerte støtten fra BLS har Lotus Furniture kunnet fokusere på sin kjernevirksomhet og fortsette å levere enestående service til sine kunder..

Skal vi lage en effektiv løsning for lagring?

Trenger du hjelp for å oppnå effektiv lagerflyt? Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Med lagerbrillene på ser vi utfordringer som muligheter. Sammen skaper vi en løsning som er skreddersydd for dine behov. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS TORE 240110 045 LOWRES SOME

Tore Bakken

Prosjektselger

+47 982 56 156

tore@blsas.no

Elgiganten Hemsida

Om Lotus Furniture

Lotus Furniture er spesialister på møbler for offentlige miljøer og tilbyr høykvalitets, stilige og funksjonelle møbler via proffesionelle forhandlere i innredningsbransjen. Med en sterk lokal forankring, der hele 43% av deres underleverandører finnes innenfor en radius på 50 km fra hovedkontoret, er Lotus en pålitelig partner for både små og store bedrifter som streber etter stil og komfort i sine arbeidsområder

Pallställ Lastat Med Pall

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning
Lagermiljö

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber