Hoppa till innehållet
Skade Och Lakk 1

JAS Worldwide valgte BLS lagerinnredning

Flexibel og effektiv lagerløsning til JAS Worlwide

JAS Worldwide AS (tidligere Green Carrier AS) er en ledende aktør innen 3PL-logistikk som tilbyr skreddersydde løsninger for sine kunder. Når selskapet skulle bygge et nytt lager i Moss trengte de en partner som kunne levere lagerinnredning som oppfylte deres høye krav til utnyttelse, fleksibilitet og sikkerhet. Valget falt på BLS, som hadde et godt rykte og en personlig kontakt med daglig leder Magnus Raab.  

Skade Och Lakk

Et lager som kan tilpasse seg til forskjellige varetyper og volumer

JAS Norway AS lagrer og distribuerer en mengde forskjellige varer for sine kunder, noe som stiller store krav til lagerinnredningen, som må kunne håndtere forskjellige pallstørrelser, vekter og høyder. I tillegg må lageret være fleksibelt nok til å kunne endre layout og kapasitet etter behov, siden godset varierer over tid.

Skade Och Lakk 2

Pallereoler med store muligheter

BLS tok fram et forslag til layout og et tilbud på en løsning som bestod av stasjonære pallereoler som betjenes med skyvemasttruck. Pallereolene er konstruert for å maksimere antall pallplasser og totalt har BLS levert over 14 000 pallplasser til lageret. Prosjektet hadde en høy fokus på helse, miljø og sikkerhet og derfor er alle reolene utstyrt med nødvendig beskyttelse. Pallereolene er også utstyrt med kraftige nettinghyller for å forhindre ras og støtte opp bruk av engangspaller.

Skade Och Lakk 1

Om JAS Worldwide AS

JAS Worldwide er en av verdens største familieeide logistikkselskaper, som tilbyr frakt, prosjektlogistikk og supply chain-løsninger til forskjellige bransjer og regioner. Selskapet har sin opprinnelse i Italia, der det ble grunnlagt i 1980. I dag har JAS Worldwide over 4000 ansatte og over 240 kontorer i mer enn 80 land. I 2021 kjøpte også selskapet Greencarrier fraktservice.

Pallställ Lastat Med Pall

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning
Lagermiljö

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg innen kort tid