Hoppa till innehållet
Freja Lager

Lagerløsning for FREJA Transport & Logistics

FREJA Transport & Logistics styrker sin tilstedeværelse i Jönköping og på det svenske markedet ved å firdoble sin kapasitet i Torsvik. Den nye bygningen på cirka 20 000 kvadratmeter inneholder kontor, lager og en cross-docking-terminal. Med sin strategiske plassering i Jönköping har FREJA rask tilgang til E4, noe som gir korte ledetider i hele Norden.

Firdoblet Kapasitet i Jönköpingsområdet

FREJA Transport & Logistics har nylig utvidet sin kapasitet i Jönköping med et nytt toppmoderne lageranlegg. Jönköping er et viktig punkt i Sverige for FREJAs virksomhet, og den økte volumet gjorde at de vokste ut av sin tidligere eiendom. Det nye anlegget gjør det mulig for FREJA å møte etterspørselen fra både eksisterende og nye kunder. BLS AB er stolte over å ha levert lagerinnredningen til dette strategisk viktige anlegget.Fleksibilitet i fokus

BLS AB har levert over 10 000 pallplasser til FREJAs nye virksomhet i Jönköping. Løsningene garanterer et sikkert og effektivt lagermiljø og er designet etter de nyeste standardene og kravene. En viktig aspekt av denne leveransen var å sikre høy fleksibilitet. Lagerinnredningen kan håndtere ulike typer paller og tilbyr enklere plukkrunder, noe som gjør det mulig for FREJA å tilpasse lageret ved behov. Denne fleksibiliteten er spesielt viktig for å møte krav fra nye kunder med spesifikke lagringsbehov. Ved å kombinere sikkerhet og driftsoptimalisering har BLS skapt en løsning som gjør det mulig for FREJA å effektivt håndtere sine logistikkstrømmer og fremtidig vekst.

Skal vi lage en effektiv løsning for lagring av produkter på pall?

Trenger du hjelp for å oppnå effektiv lagerflyt? Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Med lagerbrillene på ser vi utfordringer som muligheter. Sammen skaper vi en løsning som er skreddersydd for dine behov. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS 231117 0388 LOWRES

Mats Danielsen

Prosjektselger

+47 934 91 451

mats@blsas.no

Två Personer På Lager

Uvurderlig sparringspartner

Niclas Andersson, Head of Logistics FREJA Sverige, sier at den største fordelen med BLS var støtten som fantes fra starten av i utformingen av lagerløsningen:

"Raskheten med å gi tilbakemeldinger og å hjelpe til i den fasen. Vi visste at vi trengte reoler, men ikke nøyaktig hvordan reolene skulle se ut, hvor mye vi trengte, hva som var fornuftig å starte med? Der var BLS veldig gode som sparringspartner tidlig i prosessen."

Freja Lager

Om FREJA Transport & Logistics

FREJA tilbyr transport-, logistikk- og lagringsløsninger over hele verden, med personlig service og garantert kvalitet. Selskapet, privateid siden grunnleggelsen i 1985, har filialer i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina og er et av de ledende transport- og logistikkselskapene i Norden.

Utforska FREJAs løsning

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning
BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg innen kort tid