Hoppa till innehållet
Emotion Lager

Emotion Logistics utvider sin kapasitet

Emotion Logistics, en voksende aktør innen tredjepartslogistikk og søsterselskap til Börjes Logistik og Spedition, har valgt BLS for å møte sine spesifikke lagerbehov. Emotion er kjent for å tilby komplekse 3PL-løsninger som få andre kan matche. Sammen har vi skapt en tilpasset lagerløsning som fremmer deres fortsatte vekst og operative effektivitet.

En fremvoksende aktør innen tredjepartslogistikk

Emotion Logistics har utvidet sin virksomhet med et nytt lager på Södra Stigamo utenfor Jönköping. I det nye lageret hadde de som mål å skape en fleksibel og effektiv lagerløsning som gjør det mulig å lagre og håndtere et bredt spekter av ulike varer for deres kunder. Dette har resultert i at de har investert i flere forskjellige typer lagerinnredninger for å skape en fleksibel og effektiv lagerløsning.

Emotion Pallstall

Et omfattende prosjekt i to faser

Emotion Logistics ønsket ikke bare en fleksibel og effektiv lagerløsning, men også en rask levering. Takket være BLS sin smidige omstillingsprosess kunne vi oppfylle disse kravene. Prosjektet ble gjennomført i to faser. Den første fasen fokuserte på installasjon av pallereoler og lagerhyller, noe som muliggjorde lagring av både små detaljer for plukking og større varer på pall. I den andre fasen ble grenreoler installert, noe som skapte muligheter for å lagre langt og tungt gods, samt industrivern som beskytter både lokalene og personalet mot slitasje og ulykker.

 

Skal vi lage en effektiv løsning for lagring av produkter på pall?

Trenger du hjelp for å oppnå effektiv lagerflyt? Vi lytter gjerne og avtaler et tidspunkt for et møte hos deg. Med lagerbrillene på ser vi utfordringer som muligheter. Sammen skaper vi en løsning som er skreddersydd for dine behov. Det er ikke uvanlig at vi starter tegnearbeidet allerede når vi er ute hos kunden.

La oss starte med en telefonsamtale eller en e-post, så tar vi det derfra.

BLS 231117 0388 LOWRES

Mats Danielsen

Prosjektselger

+47 934 91 451

mats@blsas.no

Raymark Och Filip

Styrket kapasitet for krevende kundebehov

Raymark Hellqvist, Prosjektleder i Emotion Logistics, beskriver samarbeidet med BLS:

"Samarbeidet med BLS har vært kreativt, trygt og raskt. Med sine stilige lagerinnredninger og løsninger oppnår de en meget høy standard og ble et selvklart valg for oss i Emotion Logistics AS. Fra idémyldring til ferdig levering av lagerinnredning fra BLS har vi kunnet ta enda et steg med våre brede og moderne logistikktjenester."

Med den nye lagerløsningen har Emotion styrket sin kapasitet til å møte fremtidige markedsbehov. Den tilpassede lagerinfrastrukturen gjør det mulig for dem å effektivt håndtere en variert produktportefølje og sikre høy tilgjengelighet for sine kunder.

Emotion Fastighet

Om Emotion Logistics

Emotion Logistics er en ledende 3PL-partner som tilbyr logistikk- og 3PL-tjenester innen lagerhold, plukk og pakk, returer, IT og frakt. Med over 100 kunder innen e-handel (B2C) og bedriftsalg (B2B) har de raskt utviklet seg til å bli en nøkkelspiller i bransjen. Siden starten på 90-tallet har de ekspandert kraftig og opererer nå fra tolv adresser i Sverige med over 140 000 kvadratmeter lagringsplass. Med støtte fra morselskapet Börjes Logistik & Spedition AS, og et sterkt fokus på innovasjon og kundeservice, fortsetter Emotion å vokse og levere topp kvalitet innen logistikkløsninger.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning
BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg innen kort tid