Hoppa till innehållet
2

Minimerte avbrudd

Cycleurope ønsket å forbedre sin lagringskapasitet for å effektivisere sin daglige drift. BLS AB tilbød en skreddersydd løsning ved å demontere det gamle reolsystemet og montere et nytt på plass, i løpet av natten for å minimere forstyrrelser for den daglige driften.
3

Pallereoler med nivåsprinklere reduserer brannrisikoen

Cycleurope har nylig oppgradert sin lagerinnredning med reoler fra BLS. De nye pallereolene erstatter de gamle, som ikke lenger oppfylte de nødvendige sikkerhetskravene. Lagerinnredningen ble levert i omganger, og reolene ble byttet ut både i produksjonen og på lageret. Totalt har pallereolene en kapasitet til å lagre 3000 paller og er spesielt utformet for å håndtere både europaller og pallco-paller. Derfor er reolene utstyrt med skinner for enkel håndtering av metallkurvene. Hver pallereol er også utstyrt med nivåsprinklere for å forhindre brann og sikre at både produkter og personell er beskyttet. Dette er spesielt viktig ettersom selskapet oppbevarer store mengder sykkeldekk, som er ekstra brannfarlige.

1

Installasjon om natten

For å unngå forstyrrelser i den daglige virksomheten, ble montering av de nye reolene utført om natten. Men i tillegg til denne utfordringen, krevde installasjonen av de nye reolene med nivåsprinklere ekstra tett koordinering mellom alle involverte parter, inkludert BLS AB, Cycleurope og sprinklerinstallatørene. Et nært samarbeid var nødvendig for å sikre at alle sprinklere var intakte og at systemet fungerte korrekt etter installasjonen. Gjennom nøye planlegging og kommunikasjon klarte man å unngå problemer og forsinkelser. Sluttresultatet var at vi kunne montere de nye reolene i henhold til tidsplanen uten å forstyrre Cycleuropes daglige drift.

2

Om Cycleurope

Cycleurope er Nordens største og en av Europas ledende selskaper innen produksjon og salg av sykler og elsykler. Selskapet produserer og distribuerer sykler under merkevarer som Crescent, Monark, Sjösala, Tec og Spectra. Cycleurope designer, utvikler og bygger sine produkter i Varberg.

BLS 211021 264

BLS er med deg fra første dag

Vi vet. Det er mye å forholde seg til når man investerer i ny lagerflyt. Vi kan hjelpe deg fra første dag, og vi sørger for at alt blir gjennomført i henhold til tidsplaner, kostnadsrammer og funksjoner. Når det er klart for installasjon, kommer våre dyktige installatører for å bygge ditt nye lagersystem. Du trenger altså ikke holde styr på sikkerhetsstandarder og krav, det fikser vi.

Les mer om hvordan vi jobber
BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Bærekraftig lagerinnredning

Ønsker du å optimalisere bedriftens plass med smart lagerinnredning? Velkommen til oss i BLS. Vi tilbyr ikke bare en bred og gjennomtenkt portefølje av lagersystemer og oppbevaringsløsninger, men skaper også løsninger som virkelig utgjør en forskjell. Hvert lagersystem er nøye utformet og produsert for å overholde og overgå alle gjeldende krav og standarder. Produksjonen finner sted i vår egen fabrikk i hjertet av Småland.

Utforsk vårt utvalg av lagerinnredning

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

La oss starte med et telefonsamtale eller en e-postkontakt, så tar vi det derfra. Fyll ut dine opplysninger, så kontakter vi deg.